Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sadece Afyon’lu Esnaflarımızın Katılacağı Festivaller Düzenleyeceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, göreve seçilmesi halinde esnaflara yönelik olarak festivaller düzenleyeceklerini belirtti. Uluçay, “Sadece Afyonkarahisar’daki esnaf kardeşlerimizin katılacağı alışveriş festivalleri düzenleyeceğiz.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, kendisinin de esnaf olduğunu vurguladı.

 

“YILIN BELLİ ZAMANLARINDAN FESTİVALLER DÜZENLEYECEĞİZ”

Belediye Başkan Adayı Uluçay, “Öncelikle belirtmek istiyorum ki esnafın içinden gelen bir başkan olarak, onların dertlerini sıkıntılarını en iyi anlayan ve ihtiyaçlarını tespit ederek sıkıntılarını gidermek noktasında da hızlı çözümler üreten bir anlayışla hizmet edeceğim. Bu kapsamda yılın belirli zamanlarında Uzun Çarşı, Ambaryolu, Kurtuluş Caddesi ve Sevgi Yolu’nda düzenleyeceğimiz sadece bu cadde de ki esnaflarımızın katılacağı alışveriş festivalleriyle esnaflarımıza destek olacağız. Her bir esnafımız kendi dükkânının önünde stand açarak festivalimize değer katacaklar.” dedi.

“FESTİVAL İÇİN ÜCRETSİZ SERVİS DESTEĞİ SAĞLANACAK”

 

Belediye Başkan Adayı Uluçay, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçelerden ve çevre illerden de festival alanlarına ücretsiz servis desteği sağlayarak Afyonkarahisar’daki esnaf kardeşlerimizin işlerini canlandıracak, şehrimizin ekonomik anlamdaki çıtasını yükselteceğiz. Bu çalışmalara ek olarakta festival yapılacak caddelerimizin sokak aydınlatmalarında ve çevre düzenlemelerinde modern yenilikler yapacağız. Şehrimizde kültür ve sanat festivallerine de ağırlık vererek aileye değer organizasyonlar gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimizin ailecek hoşça vakit geçirebilecekleri konserler, teknolojik etkinlikler, yöresel organizasyonlar ve gastronomi alanındaki faaliyetlerle şehrimizin kültür ve sanatta daha da güzel noktalara taşıyacağız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti