Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Bakanı’ndan Afyonlu 2 hekime teşekkür belgesi

Sağlık Bakanı’ndan Afyonlu 2 hekime teşekkür belgesi
Sağlık Bakanı'ndan Afyonlu 2 hekime teşekkür belgesi

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan 14 Mart Tıp Bayramı programı kapsamında düzenlenen programda 81 ilden gelen sağlık çalışanlarıyla buluştu. Programa Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz ile birlikte Aile Hekimleri Dr. Gül Betül Arıkan ve Umut Algan katıldı.
Bakan Demircan, programda yaptığı konuşmada, mukaddes ve bir o kadar çileli bir mesleğin temsilcileri olarak sağlık çalışanlarını, Tıp Bayramı vesilesi ile ağırlamaktan ve birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
Sağlıkta son 15 yılda Türkiye’nin büyük mesafeler kat ettiğini dile getiren Demircan, “Vatandaşımızın memnuniyeti yüzde 75’lere yükselmiş durumda. Gelinen nokta sizlerin eseridir. Başarılı yatırımların, başarılı projelerin yanında bu başarıda, çalışanlarımızın fedakarlıklarının payı büyüktür. Birlikte başarıldı, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.
Demircan, sağlık memnuniyetini yüzde 100’lere çıkarmak için, sağlık çalışanlarının şartlarını iyileştirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Bakan Demircan, sağlığa hizmet noktasında gönül veren sağlık ailesinin bütün fertlerine teşekkür ederek 81 ilden gelen başarılı hekimlere teşekkür belgelerini takdim etti. Afyonkarahisar’dan da yılın Doktorları olarak Aile Hekimleri Dr. Gül Betül Arıkan ve Umut Algan, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ın elinden teşekkür belgelerini aldılar.