Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Müdürü Korkmaz, Devlet Hastanesini kontrol etti

Sağlık Müdürü Korkmaz, Devlet Hastanesini kontrol etti

İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, Afyonkarahisar Devlet Hastanesini ziyaret ederek buradaki işleyişi ve alınan önlemleri kontrol etti

Dünya ile birlikte Türkiye’nin de ciddi bir sağlık sorunuyla mücadele ettiğini belirten Afyonkarahisar il Sağlık Müdürü Korkmaz, “Hastanelerimiz, bu zorlu mücadelede en yoğun yerler. Sağlıkçılarımız da en çok çaba gösteren kadroların başında geliyor. Bu yüzden hastanelerimizdeki işleyişin aksamaması, bunun yanında mekanlarımızda hijyen kurallarının titizlikle uygulanması hem çalışanlarımız hem de hastalarımız açısından büyük önem arz ediyor. Şu ana kadar da hem işleyiş açısından hem de temizlik açısından hastanelerimizde ne mutlu ki bir sorunla karşılaşmadık. Bu vesile ile bütün hastane yöneticilerimize ve çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.
“ATEŞLİ HASTALARI GEREKTİĞİ TAKDİRDE HASTANEYE ALIYORUZ”
Sağlık Müdürü Korkmaz, ayrıca hastane bahçesinde kurulan çadırları da ziyaret etti. Ateşle başvuruda bulunan hastaların Devlet Hastanesi içerisine alınmadan hastane bahçesinde kurulan çadırlarda müdahale edildiğini ve gerektiği takdirde hastaneye alındığını söyleyen Korkmaz, “Ateşli hastalarımızı gerektiği takdirde hastaneye alıyoruz. Sadece ayaktan basit vakalara burada müdahale ediyoruz.” diye konuştu.
Ziyarette 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Dr. Gülsün Ateş Doğan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. K. Gökhan Saçkan ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Duran da hazır bulundular.