Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sağlıklı Gelecek İçin Diyabetin Farkındayız, Çocuklarımızın Yanındayız”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 14 Kasım “Dünya Diyabet Günü” dolayısıyla diyabet hastası çocuklar ve aileleriyle buluştu. Programda konuşan Mehmet Zeybek, Tip 1 diyabet hastalığına farkındalık oluşturmak istediklerini ifade ederek, “Sağlıklı gelecek için diyabetin farkındayız, çocuklarımızın yanındayız.” dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Veysel Eroğlu Parkı’nda 14 Kasım “Dünya Diyabet Günü” dolayısıyla kahvaltı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe; Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Doç. Dr. Aysun Ata, Prof. Dr. Ayşegül Bükülmez, TİP 1 Diyabetli Çocuklar Derneği Başkanı Meryem Arı, Afyonkarahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük ve çok sayıda davetli katıldı.

“Sağlıklı Gelecek İçin Diyabetin Farkındayız, Çocuklarımızın Yanındayız”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“GÖREVE GELDİĞİMİZ ANDAN İTİBAREN SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN HER ALANINDA VAR OLMAYA ÇALIŞTIK”

Başkan Zeybek, etkinliği Tip 1 diyabet farkındalığını arttırmak amacıyla düzenledikleri ifade ederek, Tip 1 diyabet hastası çocukların her zaman yanında olduklarının mesajını verdi.  Zeybek, “Gönüllerine girmek, yüzlerini güldürmek ve hayatlarını kolaylaştırmak için her zaman çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Belediyesi olarak böyle bir etkinlik düzenleyelim istedik. Göreve geldiğimiz andan itibaren sosyal belediyeciliğin her alanında var olmaya çalıştık. Mümkün olduğu kadar sizlerle bir araya gelmeye özellikle gayret sarf ettik. Farkındalık oluşturalım istedik. Ciddi bir katılım oldu.  Ailelerimiz ve çocuklarımız için moral oldu. Amacına ulaşmıştır diye düşünüyorum. Allah hiç kimseye böyle bir rahatsızlık vermesin. Tıp da akıl almaz gelişmeler var, ümit ediyorum ki bunun da bir çaresi bulunur.” dedi.

“Sağlıklı Gelecek İçin Diyabetin Farkındayız, Çocuklarımızın Yanındayız”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AİLELERDEN ZEYBEK BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Etkinliğe katılan aileler ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e böyle bir program ile farkındalık oluşturduğu için teşekkür ederek, “Sağolsun Başkanımız bizlerin yanında olduğunu gösterdi.  Desteklerinden dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

 

Çeşitli etkinliklerinde yapıldığı programda, Zeybek tarafından çekilen kurada çıkan üç çocuğa tablet hediye edildi. Tüm çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti