Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlıkta aylık istişare yapılıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sağlıkta aylık istişare yapılıyor

Kamu Hastaneler Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği’ne bağlı, Merkez ve İlçe hastaneleri yöneticilerinin katıldığı “Sağlık Hizmetleri Olağan Değerlendirme Toplantısı” Devlet Hastanesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi

Kamu Hastaneler Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu başkanlığında yapılan toplantıda ilimizde hizmet veren tüm kamu hastanelerinin aylık çalışmaları değerlendirildi.
Dr. Ayhan Erenoğlu bu toplantıların rutin hale geldiğini ve güzel sonuçlar ortaya çıktığını belirterek “Sağlık kurumlarımızda neler yapılmış, neler yapılmalı, daha net ortaya koyuyoruz. Mutlaka eksikliklerimiz vardır, olacaktır da; bizler bunun farkındalığı ile çalışıyoruz. İlimizde sağlıkla ilgili güzel gelişmeler yaşanıyor” şeklinde konuştu.
AĞIZ VE DİŞ’TE 2 MİSLİ HASTA
Toplantıda 11 hastane yöneticisi yaptıkları sunumlarda kurumlarında faaliyetleri aktararak var olan sıkıntılarla ilgili fikir alışverişinde bulundular. Emirdağ Devlet Hastanesi ve çevresinde yapılan yenileme çalışmalarının hastanenin çehresini değiştirdiği, Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni binasına taşınmasıyla birlikte hasta sayısının 2 katına çıktığı belirtilirken İscehisar Devlet Hastanesi’nin geçtiğimiz günlerde hizmete açılan yeni binasının tanıtımı da yapıldı.
RAHATLAMA OLDU, AMA SIKINTI VAR
Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi‘nin Eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin yerine ek binasının açılmasıyla birlikte fiziki yönde rahatlamanın olduğu ancak birtakım sıkıntıların varlığından bahsedilerek çözüm önerileri üzerinde duruldu. Toplantıda, Kamu Hastaneler Birliği Afyonkara-hisar Genel Sekreterliği Mali İşler Başkanlığınca Finans Hizmetleri ve Merkezi Stok Yönetimi ile ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti