Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlıkta binalara yatırım zamanı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sağlıkta binalara yatırım zamanı

İscehisar 112 Acil Servis Ek Binası’nın hizmete açılışı, ilçe protokolü ve sağlık yöneticilerinin katılımı ile yapıldı

İscehisar 112 Acil Servis Ek Binası, törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, “Binamızın hizmet açılışını yapıyoruz ama resmi açılışını Başbakanımızın ya da Bakanımızın teşrifleri ile en kısa zamanda yapmayı arzuluyoruz. Böylesi güzel ve imkanı geniş bir binanın hizmete girmesinde emeği geçen başta hayırsever İscehisar halkı olmak üzere Sayın Sağlık Müdürümüz Dr. Necip Yemenici’ye, İscehisar Kaymakamı Murat Kütük’e, milletvekili Halil Ürün’e ve emek veren hastane personelimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
HİZMET KALİTESİ ARTIYOR
İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici ise “Sağlık hizmeti veren binalarımızın birer birer yenileniyor olmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Halkımıza verilen hizmet kalitesinin artması övünç kaynağımız oluyor. 2013-2014 yıllarında bu tür alt yapı ve bina yatırımlarımızı arttırarak devam etmek istiyoruz. Tabii burada devletimizin başladığı bu hizmete halkımızın da sahip çıkıyor olması bizi ziyadesiyle memnun ediyor” ifadelerini kullandı. İscehisar Kaymakamı Murat Kütük ise “Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Sağlıkta Dönüşüm Programının ilçemizdeki yüzünü görmekten çok memnunuz. Devletimiz elbetteki bu tür hizmetleri yapacak. Ama bunları yaparken hayırsever halkımızın da işe omuz atması bizleri sevindiriyor. Başta hayırsever İscehisar halkı olmak üzere emeği geçenlere ben de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
HAYIRSEVERLER
EL VERDİ
2011 yılının Kasım ayında Sağlık Bakanlığı tarafından yapımına başlanan ek bina 2 kattan oluşuyor. 1. katında Acil Servis, Laboratuvar, Röntgen, CPR odası ile 3’er yataklı kadın ve erkek ayrı ayrı olmak 2 adet gözlem odası bulunuyor. 2 gözlem odasının tefrişatı ise İscehisarlı hayırseverler tarafından karşılandı. Ek binanın 2. katında ise idarî birimler bulunuyor. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti