Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şahane dostluklar kazanıyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyonkarahisar Masterler Derneği tarafından düzenlenen Zafer Haftası Futbol Turnuvası’nda skordan çok dostluk bağları güçlendirildi

Afyonkarahisar Masterler Derneği tarafından 27-29 Eylül tarihleri arasında 5 master derneğinin katılımıyla Zafer Turnuvası organize edildi. Antalya Masterler, Antalya Kepez Masterler, Manisa Masterler, İzmir Karşıyaka Masterler, Ankara Kırşehir Masterler’in katıldığı turnuva keyifli maçlara sahne oldu. Skordan çok dostluk ve kaynaşma ortamının sağlanmasının amaçlandığı turnuvada 3 gün boyunca ter döken sporcular, Cumartesi günü Şuhut’ta bulunan Atatürk Evi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Büyük Taarruz’da taarruz planlarının yapıldığı Atatürk Evi’ni rehberler eşliğinde gezen, sporcular daha sonra Büyük Taarruz’un başladığı Kocatepe’ye gitti.
“FUTBOL BİR BAHANE”
Futbolun bahane olduğuna dikkat çeken Afyonkarahisar Masterler Derneği Başkanı Kamil Altınkaya; “Bizim turnuvalarımız başka turnuvalara benzemez. Bizim turnuvalarımıza iştirak eden takımlar sahada futboldan keyif almak için mücadele ederler ve turnuva sonunda da kazanan olurlar. Çünkü bizim turnuvalarımızda kaybedenler hiç olmamıştır. Bu turnuvalarda spor kazanır, dostluk kazanır. Yeni dostluklara imkan tanımak adına yaptığımız turnuvalarda futbolu bir bahane olarak kullanıyoruz. Çünkü bu süreçte şahane dostluklar kazanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti