Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sahibinden.com Neden Açılmıyor?

Sahibinden.com uygulaması ve internet sitesine kullanıcılar dün gece saatlerinden beri ulaşamıyor. İnsanlar arasında site çöktü dedikoduları dolaşırken, sahibinden.com’dan da açıklama geldi. Sahibinden.com neden açılmıyor? Sizler için araştırdık.

Sahibinden.com uygulaması ve internet

Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitesi olan sahibinden.com, dün geceden beri açılmıyor. Kullanıcılar uygulama ve site üzerinden bilgilerine ulaşamazken, nedeni de büyük merak uyandırdı. Site kullanıcıları tarafından aksamanın nedeni araştırılırken, sahibinden.com instagram hesabından açıklama yaptı. İnsanlar arasında da çeşitli dedikodular dolaşırken, bunlardan bir tanesi de alan adının başkası tarafından satın alınmış olması.

Sahibinden.com Neden Açılmıyor

Saat 10.00 sularından sahibinden.com’un resmi İnstagram hesabından yapılan açıklamada; “Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.” denildi.

DEDİKODULARA AÇIKLIK GETİRİLDİ

İnternet ortamında farklı senaryolar ile sahibinden.com’un açılmaması ile ilgili dedikodulara ise 14.40’da sahibinden.com’un resmi internet hesabından yapılan açıklama ile açıklık getirildi. Açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Medyada yer alan sahibinden.com alan adının başka bir kişi / firma tarafından satın alınmış olması, alan adının yenilenmemesi haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Alan adı hizmeti aldığımız firma sorunun en kısa sürede giderilmesi için gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Sahibinden.com Neden Açılmıyor

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti