Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sakarya başladı Afyon bitirdi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde Play-Off
Sakarya başladı Afyon bitirdi

Türkiye Basketbol Ligi’nde Play-Off mücadelesi veren Afyon Belediyespor Basketbol takımı, kendi sahasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Maça oldukça kötü başlayan Afyon Belediyespor ilk yarıyı geride tamamladı. üçüncü çeyreğin sonunda öne geçen Afyon Belediye üstünlüğünü bir hücum sürdürebildi. Son çeyrekte bir kez daha öne geçen Afyon Belediye yine geriye düştü. Son kez öne geçen Afyon Belediye rakibinin tekrar öne geçmesine engel oldu ve maçı 85-79’luk skorla kazanmayı başardı.
Maçın ilk çeyreğine hızlı başlayan Sakarya, farkı artırdı da artırdı. İlk çeyrekte Afyon Belediye yaptığı ataklarda pek etkili olamadı. 22-9’luk skorla geriden gelen Afyon Belediye ilk çeyreğin sonuna 19-28’lik skorla geride girdi.
İkinci çeyreğe yine hızlı başlayan Afyon Belediye olurken Kaptan Orçun Tunca ile durumu 28-28’e getirdi. Afyon’un öne geçmesine engel olan Sakarya 41-31’lik skorla farkı yine artırdı. İkinci çeyrek 50-43’lük skorla Sakarya üstünlüğü ile tamamlandı.
Üçüncü çeyreğe Marcus Hall’in bulduğu sayılarla Afyon Belediye durumu bir kez daha 54-54’lük skorla eşitledi. Bu çeyrekte Afyon Belediye ilk kez 64-63’le öne geçmeyi başardı. Sakarya üstünlüğü ilk atakta hemen geri aldı. Üçüncü çeyrek ise 68-66’lık skorla yine Sakarya üstünülüğü ile tamamlandı.
Son çeyrekte süren çekişmeye Afyon Belediye’den Eren Ocaktürk’le geride bıraktı. Eren’in bulduğu sayılarla 81-77’le gelen maçta Afyon Belediye Sakarya öne geçme fırsatı vermedi. Maçın sonunda da Afyon Belediyespor 85-79’luk skorla kazanan ekip oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)