Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAL ve 1. Amatör fikstürü belirleniyor

2017-2018 futbol sezonunda Süper
SAL ve 1. Amatör fikstürü belirleniyor

2017-2018 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan takımların fikstürü yarın belirlenecek. Süper Amatör Ligin fikstür çekimi Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek. Süper Amatör Lige katılacak olan takımların yarın saat 14.00’e kadar lige katılım payını yatırdıktan sonra gerekli evraklarla ASKF’ye başvurmaları gerekiyor. Yarın saat 14.00’te Süper Amatör Lige katılacak takımlarla fikstür belirleme ve istişare toplantısı yapılacak.
LİG 12 TAKIMDAN OLUŞACAK
Bolvadin Belediyespor, Çağlayan Belediyespor, Demirspor, Dinar Belediyespor, Emirdağspor, Hüdai Ballıkspor, İscehisarspor, Kayıhan Belediyespor, Kumartaşspor, Salar Belediyespor, Susuz Belediyespor, Tınaztepe Belediyespor takımlarının mücadele edeceği Süper Amatör Lig’de takım sayısının 12 olma zorunluluğu var. Bu 12 takımdan her hangi birinin lige katılım göstermemesi halinde 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden takımlardan istek yapılacak. Play-Off’larda 1. ve 2. olan takımların Süper Amatör Lige yükselmesinden sonra oluşan sıralamaya göre takımlar derecelerine göre Süper Amatör Lige davet edilecek. Kayıhan Belediyespor ve Kumartaşspor Play-Off Grubu’nda elde ettiği başarı ile Süper Amatör Lige yükselme başarısı göstermişti. Kayıhan ve Kurmartaş sonrasında oluşan sıralamaya göre önce Karşıyakaspor, sonra da Dazkırı Belediyespor her hangi bir takımın katılmaması halinde Süper Amatör Lige davet edilecek.
1. AMATÖR’DE FİKSTÜR
CUMA GÜNÜ BELİRLENECEK
1. Amatör Ligin fikstür çekimi de Cuma günü saat 14.00’de Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu’nda yapılacak. Fikstür çekimine Cuma günü saat 14.00’e kadar katılım payını yatıran ve başvuru evraklarını tam teslim eden kulüpler 1. Amatör Lige katılabilecek.
1. Amatör Lig’e lige katılması beklenen takımlar şunlar;
Akören Belediyespor, Başmakçıspor, Çobanlar Belediyespor, Dazkırı Belediyespor, Demirçevrespor, Döğer Belediyespor, Düzağaçspor, Erkmenspor, Evcilerspor, Gebeceler Belediyespor, İhsaniye Belediyespor, Karşıyakaspor, Küçükçobanlıspor, Sadıkbeyspor, Sandıklı Kumalarspor, Serban Belediyespor, Sinanpaşa Belediyespor, Yaylabağıspor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti