Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Salgın hakikaten ciddi boyutta!!!

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek net konuştu. Virüs salgınının ciddi boyutlara ulaştığını ifade eden Zeybek, “Hasta olanlar virüse düşmanımız dahi yakalanmasın diyorlar. Hastalar neredeyse ömrünü, malını mülkünü bir nefese feda edecek duruma gelindiği ifade ediyor. Ne olur, çok fazla bir şey istenilmiyor. İstenilen; Maske, mesafe ve temizliktir” dedi

 

 

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan toplantısı dün akşam Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in idaresinde yapıldı.
“ZABITA AMAN VERMEYECEK”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, koronavirüs (Kovid-19) yayılımının her ilde artış göstererek tam anlamıyla bir salgın haline gelmesinden Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin korunması için dua ettiklerini kaydetti. İnsanlığın pandemiden tez zamanda kurtulması temennisini tekrar eden Zeybek, “Virüs salgını hakikaten ciddi boyutlara ulaştı. Hükümetimiz de yeni tedbirler alarak bunu önleme yoluna gitmeye çalışıyor. İnsan olarak bizler de çevremizdeki insanlarımızda inşallah alınan bu tedbirlere riayet edersek herhalde en az hasarla atlatırız diye düşünüyoruz. Dün öğleden sonra saat 15.00 sıralarında Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarıyla ilgili Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’le birlikte Belediye önüne çıktık. Bir bayan hemşehrimiz neredeyse ağlamaklı şekilde bize şikâyette bulundu. Bayan ‘Zafer Meydanı’nda yasak olmasına rağmen insanlarımız halen daha çok aleni sigara içiyorlar. Bizim çoluk çocuğumuz var. Buna dur diyecek yok mu?’ diye dert yandı. Zabıta Müdürümüz Taner Çelik’i aradım. Bu şekilde davrananlara cezai müeyyide ne ise uygulansın dedik. Sağ olsunlar zabıta görevlilerimize bu vesile ile çok teşekkür ediyorum, üzerlerine düşen görevi bir hakkın yerine getirmeye çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı.
“NE OLUR, ÇOK FAZLA BİRŞEY İSTENİLMİYOR”
Pandemi sürecinde halka düşen görevin çok büyük kapsamlı olmadığını vurgulayan Zeybek şöyle konuştu: “Ne olur, çok fazla bir şey istenilmiyor. İstenilen; Maske, mesafe ve temizliktir. Hala salgının geldiği boyut ve alınan bunca tedbire rağmen maskesini çene altına, bilek ve dirsek altına takarak gezenler var. Kendilerini düşünmüyorlarsa virüsü bulaştırabilecekleri insanları, günahsızları düşünseler daha iyi olur diye düşünüyoruz. Hasta olanlar virüse düşmanımız dahi yakalanmasın diyorlar. Hayat zindana dönüyor özellikle hastalığı ağır seyredenler için. Öyle anlatılıyor ki neredeyse ömrünü, malını mülkünü bir nefese feda edecek duruma gelindiği ifade ediliyor. Bunları görüp duyup da hala tedbirsiz davrananları Allah ıslah etsin diyoruz.”
>> Burcu AYDIN’ın haberinin devamı yarın gazeteniz Kocatepe’de

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti