Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon Salar Belediye – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig’de 22
Şampiyon Salar Belediye

Süper Amatör Lig’de 22 hafta sonunda 58 puan toplayan ve en yakın rakibi Emirdağspor’u son maçta 1-0 mağlup eden Salar Belediyespor 2016-2017 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamladı.
Emirdağspor’un Futbol İl Tertip Komitesi’ne dilekçe vererek maçı tarafsız sahada oynamak istemesi üzerine maç Spor Kompleksi’ndeki 15 bin kişilik sahada oynandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı maçta çok sayıda Jandarma ve Emniyet mensubu görev aldı.
Ligin ilk yarısında Emirdağspor’un sahasında oynanan maçta Salar Belediyespor 3-1 mağlup olmuştu. Fakat bu maçta Salar Belediyespor’un beraberlik ve galibiyet alması yeterliydi. Emirdağspor bütün ihtimalleri ortadan kaldırdı ve Salar Belediyespor’a karşı maçın başından sonuna kadar toplamda 5 dakika mücadele etti. Bekleneni sahaya yansıtamayan Emirağspor 90 dakikalık maçta 4-5 atak ve 2 net pozisyonla, toplamda 5 dakika mücadele etti. Salar Belediyespor ise şampiyonluğu daha çok isteyen, sürekli galibiyeti kovalayan ve maçı hak eden ekip oldu.
77. dakikada Sabri’nin topuk pasında topla buluşan Hüseyin Şahin, ceza alına girdi. Son çizgiye doğru inen Hüseyin Şahin yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hüseyin Şahin kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara gönderdi. Maçta gelişen ataklarda başka gol olmazken Salar Belediyespor maçı 1-0 kazandı.
KUPA TÖRENİ YAPILDI
Salar Belediyespor’un Emirdağspor’u 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştığı maçın ardından kupa töreni gerçekleşti. Maçtan sonra hazırlanan şampiyonluk kupasını Vali Yardımcısı Erhan Günay, Salar Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar’a teslim etti. Tribünlerde bulanan binden fazla Salar Belediyespor seyircisi önünde kupasını alan Salar Belediyespor kutlamalarını sürdürdü.
SALAR HİSAR’LA BARAJ MAÇI OYNAYACAK
Süper Amatör Lig’de şampiyon olan Salar Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Hisar Belediyespor’la Baraj maçı oynayacak.
Sandıklıspor’un puan durumuna göre geride kalan Hisar Belediyespor Salar Belediyespor’la baraj maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı kazanan ekip 2017-18 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de Sandıklıspor’la birlikte Afyonkarahisar’ı temsil edecek. Futbol İl Tertip Komitesi ve İl Güvenlik Kurulu’nun belirleyeceği tarihte Salar Belediyespor ve Hisar Belediyespor karşı karşıya gelecek.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi