Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şampiyona’nın katkısı büyük oldu”

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde,

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı himayesinde ikinci kez ilimizde düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası hem yerel hem de ulusal basında geniş yer bulduğunu belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Üç gün süren etkinliklerin şehrimize katkısı büyük oldu” dedi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin tanıtımı adına dev organizasyon öncesi ve sonrasında Dünya Motokros Şampiyonası’na yer veren tüm yazılı ve görsel basına teşekkür etti.
“İLİMİZİN TİCARET VE EKONOMİSİNE CİDDİ KATKI SAĞLADI”
Organizasyonunun ilimizde ikinci kez düzenlenmesinin büyük bir başarı olduğuna dikkat çeken Başkan Zeybek, “Bu başarı Afyonkarahisarlılar’ındır. Emeği geçen herkese hemşehrilerim adına teşekkür ederim” dedi.
Şampiyonanın Afyonkarahisar ekonomisine ve ticaretine ciddi bir katkı sağladığını söyleyen Başkan Zeybek, Şampiyona’nın ülkemizin ve ilimizin tanıtımına da büyük katkı sağladığını ifade etti.
BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR
Şampiyonanın Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenmesinin organizasyona büyük değer kattığını söyleyen Başkan Zeybek, “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz’a, Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven’e, İl Genel Meclisi Başkanımız Burhanettin Çoban’a, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanımız Bekir Yunus Uçar’a kamu kurum ve kuruluşlarımıza, işadamlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, TMF AS Başkanımız Mahmut Nedim Akülke’ye, federasyon yetkililerimize ve belediye personelimize katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti