Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Sandıklıspor deplasmanda Bölmespor ile 1-1 berabere kaldı. Bolvadin Belediyespor ise evinde konuk ettiği lider Bergama Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor ve Bolvadin Belediyespor 10. hafta maçlarını tamamladı. Sandıklıspor 42. dakikada Onur Güdül ile golü buldu. Bölme’nin golünü ise 50. dakikada Yasin Türkmen kaydetti. Sandıklıspor maçtan aldığı 1 puanla puanını 13’e çıkarırken Bölmespor ise 4 puana ulaştı.
BOLVADİN LİDER MAĞLUP
Ligin 10. haftasında evinde Lider Bergama Belediyespor’u konuk eden Bolvadin Belediyespor, maçı 2-0 kaybetti. Bergama Belediye 28 puana ulaşırken Bolvadin Belediyespor 5 puanda kaldı.
ASAYİŞ
18 gün önceGÜNDEM
02 Temmuz 2022SPOR
02 Temmuz 2022GÜNDEM
02 Temmuz 2022FUTBOL
02 Temmuz 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
02 Temmuz 2022GÜNDEM
02 Temmuz 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.