Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı bugün Uşak karşısında – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı bugün Uşak karşısında

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur müsabakalarına çıkacak olan Sandıklıspor bugün UTAŞ Uşakspor’a konuk olacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grubu’nda mücadele eden Sandıklıspor bugün Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele edecek olan UTAŞ Uşakspor’la karşı karşıya gelecek. Ligin ilk üç haftasını puansız tamamlayan Sandıklıspor Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılı olmak istiyor. Ligdeki başarısızlıkların son ermesi için Uşak deplasmanında galibiyet arayacak olan Sandıklıspor Uşak’la bugün saat 15.30’da Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.
UŞAK’TA MORAL ARAYACAK
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele edecek olan UTAŞ Uşakspor lig öncesinde başlayacak olan Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı 1. Tur maçlarında Sandıklıspor’u mağlup ederek bir üst tura çıkmak istiyor. Sandıklıspor’u evinde konuk edecek olan Uşakspor bu maçı kazanması halinde lig öncesinde de moral depolamış olacak.
MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Bugün saat 15.30’da Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda UTAŞ Uşakspor ile Sandıklıspor arasında oynanancak maçın hakemleri belli oldu. Maçın orta hakemlik görevini Alkım Aksoy üstlenirken yan hakemlik görevinde ise Recep Yıldırım, Sevda Çayan bulunacak. Tutku Can Özkök de maçın Dördüncü Hakemi olarak görev alacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti