Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı heyeti AKÜ’ye çıkartma yaptı

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı heyeti AKÜ'ye çıkartma yaptı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu’nda yapımı devam eden ek bina inşaatının yarım kalan kısmının tamamlanması için Sandıklı ilçesinden gelen heyet, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti. Heyet, Rektör Prof. Dr. Solak’ı hem süreç hakkında bilgilendirdi hem de yarım kalan binanın tamamlanabilmesi için kendisinden destek istedi

Ziyarette AKÜ Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Karaca, işadamı Murat Cem Turan, İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Coşar, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Özer, Sandıklı Yüksek Öğretimi Geliştirme Derneği Başkanı Ahmet Nayan, işadamı Hakan Dilek ve Gazeteci Ahmet Sarlık yer aldı.
“DESTEĞE HAZIRIZ”
Karşılıklı iyi niyet dileklerinin ifade edildiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Solak, gerek yarım kalan binanın tamamlanması gerekse, Sandıklı ilçesinin termal ve diğer alanlarda daha ileriye taşınması için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, Sandıklı ilçesinde gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerle ilgili heyeti bilgilendirdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti