Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı maçında tek yetkili ağız federasyon

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı maçında tek yetkili ağız federasyon

Afyonkarahisar’ı ve Sandıklı’yı 3. Lig’de temsil eden Sandıklı Belediyespor, Cumartesi günü Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’la maç yapmak için Diyarbakır’a gitmiş ancak Diyarbakırlı futbolcular ve yöneticilerin kendilerine saldırmaları üzerine maça çıkmamışlardı. Şimdi gözler PFDK’nın vereceği karara çevrildi

Spor Toto Üçüncü Lig 1. Grup’ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Sandıklı Belediyespor arasında 14 Nisan Cumartesi günü oynanması gereken maç Sandıklı Belediyespor’un can güvenliğini gerekçe göstererek maça çıkmaması yüzünden iptal edilmişti. Şimdi ise gözler federasyon nezdinde bir araya gelecek olan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun vereceği karara çevrildi.
“Taraftar yoktu sadece
futbolcularla kavga etmişler”
Sahaya çıkan Diyarbakır BŞB takımı ve hakem triosu bir süre konuk ekibi bekledikten sonra içeri girdi. Diyarbakır taraftarlarının Sandıklı kafilesine saldırdığı ve futbolculardan bazıları ile teknik direktör Hakan Karaca’nın darp edildiği iddia ediliyordu. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor teknik patronu Turhan Özyazanlar ise maçtan önce Sandıklı ve Diyarbakır takımlarından bazı futbolcuların kavga ettiği fakat kavganın çok çabuk ayrıldığını ifade ederken; yaşananlara anlam veremediğini, maça çıktıkları halde rakibin çıkmaması nedeniyle maçın iptal edildiğini belirtti. Taraftarlarının takıma saldırdığı iddialarını ise kesin bir dille yalanladı. Sandıklı Belediyespor tarafı da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan kendilerinin lehine bir karar çıkmasını bekliyor. Perşembe günü toplanacak PFDK, akşam saatlerinde ele alınan konularda varılan kararları kamuoyuyla paylaşacak. (Kocatepe)