Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı takviyeye devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

2017-18 sezonunda Bölgesel Amatör
Sandıklı takviyeye devam ediyor

2017-18 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Sandıklıspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Geride bıraktığımız sezonda Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyon olan ve Play-Off maçında Ankara temsilcisi 6. Grup lideri Altındağspor’u yenerek 3. Lige yükselme başarısı gösteren Osmaniyespor’un istikrarlı ve başarılı sağ beki Ahmet Kılıçarslan Sandıklıspor’a imza attı.
1991 Kütahya doğumlu olan Ahmet Kılıçarslan futbol hayatına Kütahya Türk Telekomspor’da başladı. 2007 yılında Kütahyaspor da profesyonel olan futbolcu 2008 yılında Gençlerbirliği’ne transfer oldu. 2 yıl Gençlerbirliği forması giydi. Toplamda 14 gol atarak A2 şampiyonu olan kadronun en önemli oyuncularından birisi oldu. Sonrasın da sırasıyla TKİ Tavşanlı Linyitspor, Gümüşhanespor, Yeşil Bursa A.Ş, Kızılcabölükspor, Ünye Spor, Kütahyaspor ve Osmaniyespor formalarını giyen Ahmet Kılıçarslan evli ve bir çocuk babası.
HASAN EMRE DE SANDIKLI’DA
Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig Ankara takımlarından Keçiören Bağlumspor’da forma giyen yetenekli kaleci Hasan Emre Mutluer Sandıklıspor’a evet diyen futbolcular arasında yerini aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti