Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da 15 Temmuz dolu dolu yaşandı

Sandıklı’da 15 Temmuz dolu dolu yaşandı

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılı nedeniyle Sandıklı İlçesi’nde bir dizi etkinlik düzenlendi

 

İlk olarak ilçe şehir kabristanında şehitlerin mezarları başında yapılan etkinliklerde Mevlid-i Şerif okunarak İlçe Müftüsü Mehmet Güler tarafından dua edildi. Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve protokol üyeleri yapılan duadan sonra şehitlerin mezarlarına çiçek bıraktılar.
Daha sonra Ulu Camii’nde İlçe Müftülüğü tarafından şehitlerin ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif okunması ile devam eden programın akabininde öğle namazı kılınarak 15 Temmuz’da hayatlarını kaybeden vatandaşlar için dualar edildi.
Etkinlikler kapsamında İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Başkan Mustafa Çöl ve beraberindeki heyet şehit Gökhan Orhan’ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirirken Gazi Halil Erdem’i de evinde ziyaret ettiler.
Sandıklı Belediyesi önünde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen programda ise dezenfekte ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek saygı duruşu, İstiklal Marşı, Kur’an-ı Kerim tilaveti, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Etkinlikler videolar, müzikler, belgesel yayınları, şiirler, ney dinletisi, dua ve okunan selalar ile sona erdi.