Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da 18 sarı, 2 kırmızı kart çıktı

Ligin 2. haftasında evinde Şuhut Belediye Hisarspor’u konuk eden Sandıklıspor, maçı 2-1 kazandı. Maçta, 18 sarı, 2 de kırmızı kart çıktı.

Ligin 2. haftasında evinde

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Sandıklıspor ile Şuhut Belediye Hisarspor, ligin 2. haftasında Sandıklı’da karşılaştı. Maçın 9. dakikasında çıkan ilk sarı kart ile birlikte maç sonu da dahil olmak üzere Sandıklı’ya 9, Şuhut’a 9 sarı kart çıkarken toplam 18 sarı kart çıktı. Maçın ilk kırmızı kartı ise 53’te Şuhut’tan Emrah Sunay’a çıktı. İkinci kırmızı kart ise 87’de Sandıklı’dan Ferhat Ekiz’e çıktı. İki takımda maçın skorundan çok hakemden dert yanarken hakemin maçın önüne geçtiğini ifade etti.

Maçın ilk golünü 22’de Şuhut’tan Erdem Başpınar tarafından kaydedildi. 1-0 Şuhut üstünlüğü ile devam eden maçın ilk yarısı da Şuhut üstünlüğü ile tamamlandı. 55’te Sandıklı’nın kazandığı penaltıyı Aykut Yeşilyayla gole çevirdi. 1-1 olan maçta Şuhut penaltı kazandı, Mahmut Talha Ersoy penaltıyı kaçırdı. 73’te Sandıklı’dan Murat Becek attığı golle takımını öne geçiren isim oldu.

Maçın devre arası ve sonunda olmak üzere hakem sürekli sarı kartına başvurdu. Maçın sonunda 2-1 kazanan Sandıklıspor 3 puan kazanarak puanını 4’e çıkartarak Lig’de 4. sırada yer aldı.

Şuhut ise ikinci mağlubiyetini aldığı Sandıklıspor maçından sonra 10. sırada yer buldu.