Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da Türk Kızılay Şubesi açıldı

Sandıklı’da Türk Kızılay Şubesi açıldı

Sandıklı İlçesi’nde Türk Kızılay’ı şubesi açılışı gerçekleştirildi

 

Bedesten Çarşısı içerisinde yeni şubenin açılışına, Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Yakın, daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
Yakın, açılışta yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar’da Türk Kızılay şubesinin 7’ye ulaştığını söyledi.
İlçelerde yeniden şubeleşme içerisinde olduklarını dile getiren Yakın, şöyle konuştu:
“Sandıklı Şubemizin açılmasıyla Afyonkarahisar’da temsilciliğimiz 7 oldu. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz bu yerleri boş bırakmasınlar ve hayırseverlerden bu derneği desteklemelerini ve ellerinden gelen yardımları sunmalarını istiyoruz.”
İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop da “Mağdur ve mazlumların her zaman yanında olan Kızılay’ın ilçemizde benim çalıştığım dönemde temsilciliğinin olmamasının eksikliğini ve üzüntüsünü yaşıyorduk. Bugün bu açılışla inşallah bu eksikliğimizi gidermiş oluyoruz.” ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından şubenin açılışı yapıldı.
DİNAR
ŞUBESİ’DE AÇILDI
Öte yandan Dinar Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada da, “Türk Kızılayı Dinar Şubesi’nin ilçe de tekrardan açıldığı bildirilerek, “Yurt genelinde ve yurtdışında sayısız yardım faaliyetleri yürüten Kızılayımızın Şube Başkanı ve üyelerine Dinar halkımıza verecekleri hizmetler için şimdiden teşekkür eder başarılar dileriz.” denildi.