Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sandıklı’nın Problemlerini Biliyoruz Projelerimiz Hazır”

MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Melek Yavuz, Miraç Kandili nedeniyle partililerle birlikte kandil simidi dağıttı. Yavuz, “Sandıklı’nın problemlerin biliyoruz, projelerimiz hazır.” dedi.

MHP Sandıklı Belediye Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkanı Melek Yavuz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MELEK YAVUZ KAÇEP ÜYELERİYLE KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) adına Sandıklı İlçe Temsilciliği Sandıklı Hamamönü Camisi önünde öğle namazı çıkışı, Miraç Kandili nedeniyle kandil simidi dağıttı. MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Melek Yavuz,  gece-gündüz demeden aralıksız çalışarak tüm ilçe halkına ulaşma gayretinde olduklarını ifade etti. Yavuz, “Sandıklı’daki tüm halkımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Ev ziyaretleri yanı sıra, ilçemizdeki okulları ve seraları da ziyaret ettik. İş yerlerini ziyaret ediyoruz. Ayrıca mübarek Miraç Kandili vesilesi ile böyle bir organizasyonla Sandıklılı hemşerilerimiz ile buluşarak, Onlarla birlikte olmak istedik. Görüyorsunuz yoğun bir ilgi var. Halkımızın teveccühü bizi son derece mutlu ediyor. Biz de Onlara layık olmaya çalışıyoruz. Seçimler için iyi bir ekip çalışması yürütüyoruz. Başta MHP Sandıklı İlçe Başkanımız İbrahim Özer olmak üzere tüm parti mensuplarımız ve çok sayıda gönüllülerimiz ile beraber şimdiye kadar iyi bir yol kat ettik. Sandıklı’nın problemlerini biliyoruz, projelerimiz hazır.” dedi.

“Sandıklı’nın Problemlerini Biliyoruz Projelerimiz Hazır”

“ALLAH’IN İZNİYLE BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

MHP Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Kandil etkinliğimizi hazırlayan KAÇEP birimimize ve ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Biz her zaman halkımız ile iç içeyiz, Halk ile iç içe olmaktan mutluyuz. Halk ile iç içe olan Melek Yavuz hanımı Belediye Başkan Adayı olarak gösterdik. Sandıklı’mızın ilk kadın Belediye Başkanı olacak olan Melek Yavuz’la 31 Mart Yerel Seçimlerinde Sandıklı’da iddialıyız ve de Belediye Başkanlık seçimini Allah’ın izni ile de kazanacağız. Biz gelenekleri olan, dinamik bir partiyiz. Biz sürekli çalışan, sürekli alanda olan bir partiyiz. Bizde çalışma bitmez. Bu yüzden 2019 yerel seçimlerinin hemen arkasından bir sonraki seçim için çalışmaya başladık. Daima halkımızın yanındaydık. Sorunlarını çözme noktasında hep aktif olduk. Çözdük de. Şimdi de önce Allah’ın izniyle sonra da Sandıklı Halkının desteği ile biz bu seçimi kazanacağız ve Melek Yavuz’u Sandıklı Belediye Başkanı yapacağız.”