Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklının Tarım Projeleri Görüşüldü

Tarım ve Orman İl Müdürü Özkan Parlak, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’le Sandıklı’nın tarım potansiyeli ve projelerini görüştü.

Tarım ve Orman İl

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürü Özkan Parlak, ilçe ziyaretleri kapsamında Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, tarım ve belediyecilik alanındaki iş birliği olanakları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Mustafa Çöl, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Tarım, ilçemiz için stratejik bir sektör. İl Müdürümüzle yaptığımız bu görüşme, tarım alanında iş birliğini güçlendirmek ve ilçemize katkı sağlamak adına önemli bir adım oldu.” dedi. Tarım ve Orman İl Müdürü Özkan Parlak, Sandıklı’nın tarım potansiyeli ve projeleri hakkında bilgi almak için gerçekleştirdiği ziyaretin çok verimli geçtiğini ifade etti. Parlak, “ilçemizde tarımın daha da gelişmesi için birlikte çalışma fırsatları üzerinde durduk. İlerleyen dönemde ortak projelerle ilçemizin tarımsal potansiyelini artırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti