Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’ya AK belediyecilik şart – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı’ya AK belediyecilik şart

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Sandıklı’nın AK Parti için son derece önemli bir ilçe olduğunu ifade eden Ürün, İlçedeki potansiyeli değerlendirebilmek adına Sandıklı’ya AK belediyeciliğin şart olduğunu söyledi

Burada bir konuşma yapan Ürün, AK Parti Sandıklı teşkilatının mahalli idareler seçimleri için çalışmaları hakkında bilgiler almak ve istişarede bulunmak üzere teşkilat ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti. Ürün, “Sandıklı AK Parti için son derece önemli bir ilçe. Halkımızın 2011 yılında partimize verdiği desteği biliyoruz. İnşallah 2014 mahalli idareler seçimlerinde de AK Parti Sandıklı’da sandıktan ilk sırada çıkan parti olacaktır. Sandıklı’ya inşallah AK belediyecilik gelecektir” dedi.
“GENEL MERKEZ ADAYI BELİRLEYECEK”
Sandıklı’nın Afyonkarahisar’ın en büyük ilçelerinden biri olduğunu kaydeden Ürün, “Termal potansiyeli ile ilimizin en önemli destinasyonlarından da biri aynı zamanda. Bu anlamda bu mevcut potansiyeli gerçekleştirebilmek adına Sandıklı’ya AK belediyeciliğin şart olduğu kanaatindeyim. Bu anlamda yapılacak kamuoyu yoklamaları ve teşkilatlarımızın görüşü ile birlikte inşallah Genel Merkezimiz adayımızı belirleyecek, Allah’ın takdiri ve Sandıklı halkımızın teveccühü ile 2014’te Sandıklı AK Parti Belediyecilik anlayışına kavuşacaktır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti