Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’ya Play-Off da hayal olabilir: 0-0

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı'ya Play-Off da hayal olabilir: 0-0

Sandıklı Belediyespor, dün evinde Bayrampaşaspor’u konuk etti. Kırmızı-beyazlı ekip baştan sona üstün oynadığı maçta gol sayısı bulamayınca bu maçta da 2 puan bıraktı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta dün oynanan maçta Sandıklı Belediyespor, Bayrampaşaspor’la 0-0 berabere kaldı. Kırmızı-beyazlı ekip kendisi için çok önemli olan maçı baştan sona üstün geçirse de bu üstünlüğünü skora yansıtamadı. Sandıklı Belediyespor, skorsal anlamda üstünlüğü bulamayınca da maçtan beraberlikle ayrıldı. Ligin ikinci yarısında inişli çıkışlı bir görüntü sergileyen Sandıklı Belediyespor, evinde ve deplasmanda üst üste puan kayıpları yaşayarak zirveden bir hayli uzaklaşmıştı. Son olarak geçen hafta deplasmanda Kırıkhanspor’la berabere kalan Sandıklı Belediyespor 7’nci sıraya kadar gerilemiş ve taraftarlarını üzmüştü. Kırmızı-Şimşekler, dün de ligin ilk yarısında devirdiği Bayrampaşaspor’u konuk etti. Bu maçı kazanması halinde üst sıralara doğru tekrar tırmanacak Sandıklı Belediyespor, önemli maçta 2 puan bıraktı. Kıran kırana geçen mücadelede üst düzey bir oyun sergileyen Sandıklı Belediyespor, gol yollarında etkili olamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı. Taraftarlarının desteğiyle maçta etkili olan Sandıklı Belediyespor, rakiplerinin puan kaybettiği haftayı 1 puanla kapa-tarak 6’ncı sıraya yükseldi.

Oyun Sandıklı’nın, puanlar paylaşıldı: 0-0

Sandıklı Belediyespor, dün Sandıklı İlçe Stadyumu’nda Bayrampaşaspor’u konuk etti. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan müsabakayı kazanan Sandıklı, kendi evinde oynanan maçta rakibine 1 puanı kaptırdı. Oyun üstünlüğünü maç boyunca elinde tutan Sandıklı Belediyespor, bir türlü çerçeveden topu içeriye sokamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı

Spor Toto 3.Lig 1. grupta yer alan Sandıklı Belediyespor kendi evinde ligin güçlü takımlarından Bayrampaşaspor ile karşılaştı. Müsabakaya Sandıklı Belediyespor atakla başladı ve maçın son saniyesine kadar rakip kalede gol aradı. Kıran kırana geçen maçta futbolcular sakatlansa da iki takım da gol atamayınca puanlar bölüşüldü.
Maçtan önemli dakikalar ise şu şekilde:
5’inci dakikada gelişen Sandıklı Belediyespor atağında Aziz’in yerde kalmasıyla kırmızı-beyazlı ekip ceza sahasının az gerisinden kaleyi çaprazdan gören noktadan serbest vuruş kazandı. Serdar Ümit, topu direkt kaleye göndermek istedi ancak kaleci son anda topu kurtarmayı başardı.
18’inci dakikada Bayrampaşaspor takımdan Abdullah’ın sağ taraftan yaptığı ortayı kaleci Tevfik yumruklayarak ceza alanı dışına çıkarttı.
35’inci dakikada Sandıklı Belediyespor’da Yusuf topu rakibi Ziya’ya kaptırdı. Ziya topuk pasıyla takım arkadaşı Oğuz’u buluşturdu. Ceza alanı giren Oğuz’a müsait pozisyondayken vuruş imkanı tanımayan Yusuf, takımının geriye düşmesini önledi.
45.dakikada takım kaptanı Özkan’ın kullandığı serbest vuruşu kaleci Tevfik yumrukladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0- 0 sonuçlandı.
Sandıklı’nın gol yollarında problemi var
Sandıklı Belediyespor, gerek ilk yarıda gerekse ikinci yarıda çok sayıda gol pozisyonu yakaladı. Ancak cılız vuruşlarla Bayrampaşaspor kalesini yoklamaktan ileri gidemedi. Öte yandan ikinci yarının hemen başında Sandıklı Belediyesporlu Ali Korkmaz sakatlanarak oyuna devam edemedi.
49’uncu dakikada Sandıklı Belediyespor’un kazandığı korner vuruşunda Aziz, topu içeriye ortaladı. Ön direkte bulunan Bayrampaşasporlu defans oyuncusu topu kafasıyla uzaklaştırmak istedi ancak top kaleye yöneldi. Ancak çok az farkla kornere çıktı. Korner vuruşunu bu kez Serdar Ümit kullandı. Ceza sahasında bulunan Durmuş’un kafa vuruşunda top defansa çarparak uzaklaştı.
59’uncu dakikada Ömer kaptığı topla takım arkadaşı Oltan’la duvar pası yaptı. Ömer’in vuruşu yandan auta çıktı. Aynı dakikada kafa kafaya çarpışan Aziz ile Güray kafalarında bandajla oyuna devam ettiler.
62’nci dakikada Bayrampaşaspor’un atağında ceza sahası içerisinde oluşan karambolde topu önünde bulan kaptan Özkan yakın mesafeden yaptığı vuruşta top direğin dibinden auta gitti.
63’üncü dakikada Sandıklı atağında Aziz sol kanattan topu ceza sahasına kadar getirdi. Aziz’in içeriye gönderdiği topu Bayrampaşaspor defansı son anda müdahale ederek kornere gönderdi.
65’inci dakikada Bayrampaşaspor’un atağında Abdullah ara pasıyla topa sahip oldu. Abdullah, kaleci Tevfik ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden sert vurdu ancak kaleci Tevfik ayaklarıyla topu çelmeyi başardı.
79’uncu dakikada Sandıklı Belediyespor’un geliştirdiği atakta Ömer, ceza sahası çizgisi üzerinde Serdar’la paslaştı. Serdar, yanındaki Durmuş’a topu bıraktı. Durmuş’un sert şutu üstten çok az farkla auta çıktı.
86’ncı dakikada Sandıklı Belediyespor atağında Serdar Ümit ceza sahası dışından şansını denedi ancak top yandan auta çıktı.
88’inci dakikada Bayrampaşaspor’un atağında İlker topu ortaladı. Arka direkte topla buluşan Samet sert vurdu ancak top yandan dışarı çıktı. Maçta başka önemli pozisyon olmazken iki takım da sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Ali Korkmaz sakatlandı

Sandıklı Belediyespor’un 10 numaralı futbolcusu Ali Korkmaz, dün oynanan maçta sakatlandı. Maçın ikinci yarısının hemen başında rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kalan ve acı içinde kıvranan Ali Korkmaz’ın ayak bileğinden sakatlandığı ve durumunun ciddi olabileceği belirtildi. Sedyeyle saha kenarına getirilen Ali’ye ilk müdahale saha kenarında yapıldı ve oyuna devam edemeyeceği anlaşıldı. Ali’nin yerine Durmuş oyuna girdi. Maçtan sonra da arkadaşlarının omzunda tesislere giden Ali’nin bugün MR’ının çekileceği ve MR sonucuna göre durumunun netleşeceği ifade edildi.

Toptaş da maçı izledi

Sandıklı Belediyespor’un Bayrampaşaspor’la oynadığı maçı izleyenler arasında CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş da vardı. Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Gürkan Karaman da maçı izlemek için Sandıklı’ya gelenler arasındaydı. Ayrıca müsabakaya Sandıklı halkının da ilgisi yoğunda. Kapalı tribünün yarısından fazlası dolarken karşı açık tribün ise tıklım tıklım doldu. Maçı yaklaşık 3 bin civarında seyircinin takip ettiği bildirildi.
Haberler ve Fotoğraflar:
R. Hüseyin Biçer

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti