Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarraflarda Başkan Güzbey oldu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Sarraflar ve Kuyumcular
Sarraflarda Başkan Güzbey oldu

Afyonkarahisar Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneğinin Olağan Genel Kurulu ATSO Toplantı Salonunda gerçekleşti.  Divan Başkanlığına Nadir Güzbey, katip üyeliklere Basri Demirkırkan ile Ömer Kumtepe’nin getirildiği genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
“EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Genel kurulda yönetim faaliyet raporu, denetim faaliyet raporu ayrı ayrı okunarak oy birliği ile ibra edildi. Daha sonra yeni yönetim kurulunun seçimi yapıldı. Hayrettin Güzbey dernek başkanlığına seçilirken, Ahmet Kestioğlu, Ali Genelioğlu başkan yardımcılıklarına, Mustafa Kumtepe Muhasipliğe, Hüseyin Çetinbaş’ta Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçildiler. Üyelere hitaben teşekkür konuşması yapan yeni Başkan Hayrettin Güzbey, “Bizden önce görev yapan yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ben ve arkadaşlarım bundan sonrada üyelerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız. Bizlere göreve getiren siz üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
BÜYÜKDUMAN ONURSAL BAŞKAN
Afyonkarahisar Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneğinin kurucu üyelerinden eski Başkan Ali Büyükduman’a genel kurulda Onursal Başkanlık unvanının yanı sıra hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.