Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sayın CHP’liler, insanın aklıyla oynamayın”

“Sayın CHP’liler, insanın aklıyla oynamayın”
"Sayın CHP'liler, insanın aklıyla oynamayın"

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. AK Parti İl Başkan Yardımcıları’nın da katıldığı toplantıya AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal da iştirak etti. Basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Şuhut’ta CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, ‘Cumhurbaşkanı kararname çıkaracak. Sizin pazarınızda domates satılmasını engelleyecek. Sadece pirinç satılacak’ demiş. Lütfen sayın CHP’liler, sayın ‘Hayır’cılar, insanların aklıyla oynamayın. Bu kadar basit örneklerle insanların aklıyla alay etmeyin. Bir şey söylerken biraz ciddiyetli olun” dedi.
YÖNETİMDE ÇİFT
BAŞLILIK OLMAYACAK
Yeni önerilen sistemde yönetimin çift başlılıktan kurtulacağını hatırlatan Yurdunuseven, “Yönetimde çift başlılık olmayacak. Şu anda Anayasa’da Başbakan yazan kısımlara Cumhurbaşkanı yazalım, yeni sistemde aynısı olacak. Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasında çatışma yaşanmayacak. Bu tür çatışmaların sonuçlarına halkımız katlanıyordu. Faiz lobisi, böyle çatışmalardan para kazandı. İstikrarlı bir yönetim olacak. Hesabını halka verecek, 5 yıl boyunca Türkiye’yi yönetecek. Hükümeti Cumhurbaşkanı kuracak” ifadelerini kullandı.
İCRAAT MAKAMI GÜÇLENECEK
Yurdunuseven, icraat makamının güçleneceğine işaret ederek “Cumhurbaşkanı’nın istediği kadar Cumhurbaşkanı Yardımcısı ataması iddiası yalandır. Biz geldiğimizde Bakanlık sayısını azalttık. Bu tür yalanlara inanmayın. Kanunlar ve denetim, Meclis’te olacak. Meclis güçlenecek. Şimdiki sistemde Bakanlar Kurulu, kanun tasarılarını Meclis’e gönderiyor. Yeni sistemde ise milletvekilleri kanun önerecek. Meclis de güçleniyor, icraat da güçleniyor” dedi.
KILIÇDAROĞLU’NA GÖNDERME
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal da “Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığımız toplantıda, Sayın Kılıçdaroğlu’nun toplantısından daha çok kişi vardı. Tüm salonlar evet sesiyle inledi. Tüm teşkilatımızla alanlardayız, alanda olmaya devam ediyoruz” diye konuştu. >> Murat ARISOY’un Haberi

 

 

AFYON’A İKİ MÜJDE
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, basın toplantısında Afyonkarahisar için iki müjde verdi. Yurdunuseven, “Elektrik dağıtım şirketi tarafından Afyonkarahisar’a 55 milyon liralık bir yatırım planlandı. Doğalgaz şirketinin de yaklaşık 100 bin kişilik kitleye ısı sorununu çözmüş olacağız” ifadelerini kullandı.