Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sazak Mahalle Sakinleri Çöl’le Görüştü

Sazak Mahallesi Muhtarı Himmet Keskin ve beraberindeki mahalle sakinlerinden oluşan heyet, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek mahallenin ihtiyaçları ve taleplerini bildirdi.

Sazak Mahallesi Muhtarı Himmet

Heyet, ziyaret sırasında Sazak Mahallesinin ihtiyaçları ve beklentileri hakkında Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve mahallenin genel durumu konularını değerlendirdiler.

Mustafa Çöl, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Mahalle sakinlerimizin sesini duymak, onların taleplerini anlamak ve çözüm üretmek bizim için çok önemli. İş birliği içinde, birlikte daha güzel bir Sandıklı için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. Sazak Mahallesi Muhtarı Himmet Keskin ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e mahallemize yapılan Millet Bahçesi için çok teşekkür ediyoruz. Sazak Mahallemizin çehresi bu sayede çok değişti ve değerlendi. Mahalle sakinlerimizle birlikte hem teşekkür etmek hem de isteklerimiz konusunda kendileriyle bir araya geldik.”

Sazak Mahalle Sakinleri Çöl’le Görüştü

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti