Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Secil Erzan Kimdir

Dolandırıcılık iddiaları sebebiyle yargılanması dolayısıyla gündeme gelen Seçil Erzan’ın kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Dolandırıcılık iddiaları sebebiyle yargılanması

Seçil Erzan Kimdir

İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nun hazırladığı iddianamede şube müdürü Seçil Erzan’ın ‘nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘özel belgede sahtecilik’ suçlarından toplamda 216 yıla kadar, ‘işbirlikçi’ altı şüphelinin de üç yıldan 65 yıla kadar hapsi istendi.

Seçil Erzan, atih Terim’in kızı Buse Terim, damadı Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim’in kuzeni Terim Arıcan, eski Galatasaraylı futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Emre Çolak, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin ve Emre Çolak’ın kardeşi Emrah Çolak, halen Galatasaray’ın kalesini koruyan futbolcu Fernando Muslera dahil 18 kişinin aralarında bulunduğu ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla yargılanan ve özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Seçil Erzan tutuklandı.

İddianameye göre 18 müşteki toplamda 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırıldı.

Seçil Erzan kimdir, nereli? Bunlar merak edilmeye başlandı.
Seçil Erzan, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldi. Eğitimini Çorlu Lisesi’nde tamamlayan Erzan, üniversite eğitimini ise Kocaeli’de gerçekleştirdi. Çorlu’da 10 yıl şube müdürü olarak çalıştıktan sonra Denizbank Bahçeşehir şube müdürlüğüne atandığını belirten Seçil Erzan, 2012 yılında Denizbank’ın Florya şubesinde müdürlük görevinin ardından Levent Büyükdere şubesine müdür olarak atandı.

Denizbank ile Galatasaray arasında 2013’te sponsorluk anlaşması imzalandığı için görevi sırasında dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını yaptı.

Şube müdürü olarak yaklaşık 11 yılda çok sayıda futbolcu, iş insanı ve yakınlarına bir ‘fon’ vaadiyle yüksek para getirisi tavsiyesinde bulundu.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti