Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

”Seçim döneminde verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız”

”Seçim döneminde verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız”
”Seçim döneminde verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya 24 Haziran seçimlerinin ardından yayınladığı teşekkür mesajında, Cumhur İttifakı’nın Türkiye’de ve Afyonkarahisar’da büyük bir kabul gördüğü söyledi.
“VERDİĞİMİZ HER SÖZ BİZİM
ŞEREFİMİZ VE ONURUMUZDUR”
“Ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız için çok önemli bir seçimi daha tamamlamış bulunuyoruz.” diyen Özkaya, “Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 70 oranında oy vererek büyük bir teveccüh göstererek zat-ı aline olan güveninizin tam olduğunu beyan ettiniz. Ayrıca AK Parti milletvekilleri olarak bizlere de yine en yüksek oyu vererek TBMM’de sizleri temsil etme şerefini layık gördünüz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizler, seçim döneminde sizlere vermiş olduğumuz sözlerin tamamının takipçisi olacağız. Verdiğimiz her söz bizim şerefimizdir, onurumuzdur ve buna sonuna kadar sahip çıkacağız. Türkiye’nin kalkınması, Türkiye’nin büyümesi, Türkiye’nin demokrasisi, hukuku, refahı, teröre karşı mücadelesi ve Türkiye’nin bekası bizler için hayati öneme sahiptir. Bu konulardaki kararlı duruşumuzdan asla taviz vermeyecek, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni anayasal sistem içerisinde en güçlü gayreti göstermeye devam edeceğiz. dedi.
OYLARIMIZIN DÜŞMESİNDEKİ
İKAZ VE ELEŞTİRİLERİ DİKKATE
ALMAK DURUMUNDAYIZ”
Özkaya açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:
“AK Parti kadroları, hem mecliste (yasama), hem yönetimde (yürütme) ülkemize hizmet etmeye devam edecektir. Cumhur İttifakı’nın Türkiye’mizde ve Afyonkarahisar’ımızda büyük bir kabul gördüğü 24 Haziran Seçim sonuçlarından anlaşılmaktadır. Ayrıca, milletimizin milletvekilliği seçiminde oylarımızı kısmen de olsa düşürmesindeki ikaz ve eleştirilerini de dikkatle ele almak durumundayız. Milletimizin takdir ve tavsiyesi her şeyin üzerindedir. Onu asla tartışmayız. Milletimizin takdir ettiği konularda işimizi yapmaya devam eder, eleştirdiği hususları da dikkate alıp düzeltiriz. Seçim sürecinde, gece gündüz demeden bizlerle çalışan ve yoğun çaba sarf eden tüm teşkilat mensuplarımıza, gönüllülerimize ve teveccühleriyle bizleri onurlandıran siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Bu duygularla siz kıymetli hemşerilerime bir kez daha en derin saygılarımı sunuyorum.”