Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seçimler öncesi sigorta acenteleri bilgilendirildi

Bu haberin fotoğrafı yok
Seçimler öncesi sigorta acenteleri bilgilendirildi

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Sektör Meclisi üyesi Bekir Özerdem, yaklaşan seçimler öncesi acente mensuplarına bilgi verdiklerini belirtti. Özerdem, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantının verimli geçtiğini kaydetti

Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Bekir Özerdem, yaklaşan il delegeliği ve akabinde sektör meclisi seçimleri için Afyon Sigorta Acenteleri ve il bünyesinde yer alan acentelere bilgi aktarımında bulunduklarını kaydetti.
Sigorta acentelerinin bilgilendirme toplantısına ciddi katılım gösterildiğini belirten Bekir Özerdem, acentelere il delegeliğinin ne anlama geldiğini, ileride sektör meclisi seçimlerinde nasıl bir strateji uygulanacağını anlattıklarını söyledi. 2009 Yılı itibariyle sektör meclisinde temsil edildiklerini belirten Özerdem; “Bu dönemde seçilecek olan arkadaşlarımızın sektör meclisine girmesi yolunda, dernek ve şahsımız adına bir şeyler yapabileceğimizi, destek olacağımızı belirttik. Bu anlamda toplantımız verimli geçmiştir. Bu vesile ile geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden sigorta acentesi arkadaşımız Ali Mutlu’yu bir kez daha rahmetle anıyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti