Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Seçmen Yönlendirilmeye Çalışılıyor”

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Türkiye’de seçmenlerin yönlendirilmeye çalışıldığını belirterek vatandaşların da buna itibar etmeyeceğini düşündüğünü söyledi.

İYİ Parti Hukuk ve

TV100 kanalında yayınlanan Kübra Par ile Farklı Açılar programına katılan Milletvekili Olgun, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

“BU SEÇİMDE CHP BİZİM ADAYLARIMIZI DESTEKLESİN”

İYİ Parti’nin 81 ilde belediye başkan adayı çıkararak, muhalefete oy kaybettiriyor söylemlerinin hatırlatıldığı programda konuşan Milletvekili Olgun, “Muhalefeti kaybettirmek için bazı partiler aday çıkardı söylemleri var. O zaman buyurun muhalefet kaybetmesin. Tüm muhalefet partileri adaylarını çeksin. Ya İYİ Parti’nin adayını desteklesin veya başka adayı. Oradan bu mu çıkıyor? İlla ki muhalefetin kazanması için tek aday çıkması gerekiyorsa buyursun İYİ Parti adaylarını desteklemeye. Biz bir siyasi partiyiz. Buyurun madem muhalefeti kaybettirmeyelim. Nasıl ki geçen seçimde CHP adaylarını desteklediysek, buyursun CHP’de bizim adaylarımızı desteklesin. Bizim adaylarımızın CHP adaylarından bir eksiği mi var.” dedi.

“Seçmen Yönlendirilmeye Çalışılıyor”

“İYİ PARTİ 2028 SEÇİM ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI”

İYİ Parti’nin ‘özü başımıza’ diyerek hür bir şekilde seçimlere gireceğini CHP Kurultayından önce açıkladığını hatırlatan Milletvekili Olgun, 2028 seçim çalışmalarını başlatan partinin İYİ Parti olduğunu söyledi. Milletvekili Olgun, “İYİ Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana 3 seçimi yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi nedeniyle ittifak olarak girdik. Biz bir siyasi partiyiz. Biz iktidar olmak için kurulmuş bir partiyiz. Bu nedenle her seçime ittifak ile girecek değiliz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Kocatepe mitinginde ‘Özü Başımıza seçime gideceğiz.’ diyerek ittifak olmayacağını açıkladı. Kim ne derse desin biz yolumuza devam ediyoruz. Madem ki İYİ Parti’nin aday çıkarması ittifaka belediye başkanlığı kaybettirecek o zaman buyursunlar bu seçimde de İYİ Parti bayrağı altında girelim. Neden hep CHP adı altında giriyoruz.” diye konuştu. İYİ Parti’nin bu seçimlerde önceki mahalli seçimlerden daha fazla oy alarak çıkacağına inandığını belirten Milletvekili Olgun, belediye sayısını da artıracağına inandığını sözlerine ekledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti