Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehidimiz var

Şehidimiz var

Van-Gevaş’ta keşif uçağımız düştü. Uçakta bulunan 7 emniyet mensubumuz şehit düştü. Şehitlerimizden birisi Çay-Deresinekli 30 yaşındaki polis memuru Onur Ramazan Bayram

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van’ın Gevaş ilçesi yakınlarında bir keşif uçağının düştüğünü, 2’si pilot, 7 emniyet mensubunun şehit olduğunu açıkladı. Şehitlerden birisinin Afyonkarahisarlı Onur Ramazan Bayram olduğu bildirildi.

İçişleri Bakanı Soylu, Van’da bir keşif uçağının kırıma uğradığını bildirdi. Soylu, “Pazartesi gününden itibaren Van ve Hakkari’de keşif ve gözetleme göreviyle bulunan 2015 model insanlı keşif uçağı olarak envanterimize kayıtlı olan uçağımız 15 Temmuz saat 18.35 sularında yeniden keşif ve gözetleme yapabilme teminen Van Ferit Melen Havalimanından kalkmıştır. İçerisinde 2’si pilot arkadaşımız olmak üzere toplam 5 personelle birlikte 7 emniyet mensubumuz bulunmaktaydı. Saat 22.32 sıralarında en son Başkale üzerindeyken kuleyle irtibat sağlandı, dönüşte olduğunu ifade etti. Sonra 22.45 civarında da hem radar hem de iletişim tespiti tamamen kesildi” ifadelerini kullandı.

Uçakta şehit olan 7 emniyet mensubundan birisinin Afyonkarahisar, Çay, Deresinek beldesi nüfusuna kayıtlı 30 yaşındaki polis memuru Onur Ramazan Bayram olduğu öğrenildi.

Şehidimizin bekar olduğu bildirildi. >> Ş. Cüneyt Bursalıoğlu’nun haberi