Şehidimizin Baba Ocağı Bayraklarla Donatıldı
Kuzey Irak'ta mayın patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Önder Özen'in baba ocağındaki bekleyiş sürerken, şehidin öğle namazı sonrası gerçekleştirilecek tören sonrası toprağa verileceği belirtildi.
Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Çobanözü köyündeki şehit Uzman Çavuş Önder Özen'in baba ocağındaki bekleyiş devam ediyor. Şehidin Baba ocağının bulunduğu ev ve sokak Türk bayrakları ile donatılırken, evin önünde herhangi bir olumsuzluğa karşı bir ambulansta hazır bekletildi.
Afyonkarahisar Valiliği tarafından evin önüne taziye çadırı kuruldu. Şehit Özen'in köydeki okul bahçesinde öğle namazı sonrası gerçekleştirilecek askeri törenin ardından köy mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.
Bakmadan Geçme
AFSÜ’nün Öğrencileri İçin Beyaz Gelecek Yakın
‘Girişimci Olmak İstiyorsanız Risk Alacaksınız’
Muhtar Demirci’den Zehir Zemberek Sözler: Sendikacı Mısın, Eşkıya Mısın?
Akdeniz’de Yunanistan-İsrail İş Birliği… Bilin Bakalım Hedef Kim!
Afyon’da Faciadan Dönüldü… O Anlar Kamerada
İYİ Partili Olgun: Afyon not eder; Türkiye unutmaz

