Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehir Tiyatrosu sezonu açtı – Kocatepe Gazetesi

Şehir Tiyatrosu sezonu açtı – Kocatepe Gazetesi
Şehir Tiyatrosu sezonu açtı

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde gerçekleşen galaya, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Hava Meydan Komutanı Hava Silah Sistem Albay Özgür Büyüköztürk, Belediye Meclisi Üyeleri, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, işadamları, gazeteciler ve çok sayıda sanatsever katıldı.
Geçen sezonu, “Bana Bir Şeyhler Oluyor” oyunuyla kapatan Belediye Şehir Tiyatrosu, yeni sezonu “Darısı Başımıza”adlı tiyatro oyunuyla açtı. Erkan Gündüz’ün kaleme aldığı komedi türü oyun, Genel Sanat Yönetmeni H. Hüseyin Elmas’ın yönetmenliğinde Belediye Şehir Tiyatrosu’nun gönüllü oyuncuları tarafından sahnelendi. Tek perdelik oyunda, profesyonel tiyatrocuları aratmayan bir performans sergileyen oyuncular, izleyiciden büyük alkış aldı.
Oyun sonunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da performanslarından dolayı tiyatrocuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. “Darısı Başımıza” oyunuyla birlikte görev yaptığı iki dönemde Belediye Şehir Tiyatrosu’nun aralıksız toplam 17 oyun sahnelediğini belirten Başkan Çoban, bunun Afyonkarahisar Belediyesi tarihinde bir ilk olduğunu söyledi.
Sanat Yönetmeni H. Hüseyin Elmas’ın yönetmenliğinde, sahne önü ve arkasında çok geniş bir ekibin emek harcadığı oyunun kadrosunda; Nur Özcan, Yusuf Agunsoy, Nedim Saru, Fatih Çorapsız, Buse Tınan, İsa Özdemir ve Zafer Seçme yer alıyor. 1 Şubat’ta ilk gösterimi yapılan oyun, 6 Mart’a kadar haftanın her Çarşamba ve Cuma günleri saat 20.00’da RAM Salonu’nda (Eski Halk Eğitim Merkezi) ücretsiz olarak sahnelenecek. Oyunu izlemek isteyenler, Afyonkarahisar Belediyesi 2. katta bulunan Genel Sanat Yönetmenliği’nden rezervasyon yaptırabilecekler.