Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit aileleri ve Gazilerden İl Jandarma Komutanı Yağan’a ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve şehit aileleri İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan’ı ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler,

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit babaları ve gaziler ile birlikte Afyonkarahisar Jandarma Komutanlığı görevine atanan Kıdemli Albay Tolga Yağan’ı makamında ziyaret etti.

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ BİZLERİN EN KUTSAL EMANETLERİDİR”

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görev yaptığı her bölgede şehit aileleri ve gazilerle hep diyalog içinde olduğunu ifade etti. Yağan, “Aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz bizlerin en kutsal emanetleridir. Afyon’a gelmeden önce Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesinin çalışmalarını hep duydum ve yakından takip ettim. Şehit aileleri ve gazilerimiz büyük bir aile bende bu ailenin bir ferdi olabilmek için canla başla çalışmaya hazırım. Gece gündüz demeden günün 24 saati hizmetinizde olacağım. Sürekli irtibat halinde olacağız. Her türlü tabip ve sorununuz benim sorun ve talebimdim. ”dedi.

 

Ziyarette; Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı; Kıdemli Albay Tolga Yağan’a şube çalışmaları hakkında bilgiler sundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti