Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit ailelerinden manifesto – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şehit ailelerinden manifesto

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanlığı’ndan toplanan şehit aileleri bir manifesto yayınladı. Manifestoyu okuyan Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, siyasilere seslenerek, AK Parti, CHP ve MHP’ye “Birleşin ve erken seçim için karar alın” dedi

İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUMU KUŞKU İLE TAKİP EDİYORUZ
Afyonkarahisar’da yakınları şehit olan aileler Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nde bir araya geldi. Şehit aileleri dernek aracılığı ile siyasilere manifesto ile seslendi. Dernek Başkanı terör gazisi İsmail Kumartaşlı, “Ülkemizin içinde bulunduğu durumu, biz şehit aileleri ve gaziler olarak uzaktan ama kuşku ile takip etmekteyiz. Takip ettiğimiz süre içinde yaşanan olaylar, bizlere acılarımızı tekrar yaşattı. Şehitlerimizi tekrar mezara koyduk. Atatürk’ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, terörist yandaşı, milletvekili olarak kabul edemeyeceğiz, ancak ve ancak terörist sözcüsü diyebileceğimiz kişiler, yüzde 10 barajını aşarak girdi. Seçildikleri gün gerçek fikirlerini zikretmeye başladı. İstiklal Marşını okumayı ret eden, neden sorusuna ise ‘Hangi ırk’ diye cevap verebilen bir terörist kardeşi bu gurubun başında mecliste. Bizim akılımıza bile gelmeyen olay, başımıza geldi. Biz Öcalan isminin mecliste telaffuz bile edilmesine karşı çıkarken, bebek katili İmralı canisi terörist başının yeğeni Dilek Öcalan, meclis kürsüsünde başkan vekilinin yanında oturdu. Böylece Öcalan’ı meclise soktular” dedi.
AÇILIM SÜRECİNDE TAVİZ
VERİLİYOR DİYE UYARDIK
Suriye sınırında yaşanan olaylar ile sınır güvenliğinin tehlikeye girdiğini belirten Kumartaşlı, “Bizler Açılım denilen süreçte çok taviz veriliyor diye uyardık, bas bas bağırdık terör örgütünü muhatap almayın diye. Ama şu an gelinen nokta bellidir. Şımarıklık almış, kanun tanımazlık almış başını gidiyor. Suriye sınırımızda yaşanılan olaylarda bizleri kuşkulandırmaktadır. PKK Suriye sınırımızın neredeyse tamamını ele geçirmiş ve sınır güvenliğimiz de tehlikeye girmiştir” diye konuştu.
Kumartaşlı yaptığı açıklamada şunlara değindi:
470 MİLLETVEKİLİNE SESLENİYORUZ
“Biz şehit aileleri ve gaziler olarak şunu istiyoruz. Buradan mecliste bulunan 470 milletvekiline sesleniyoruz. Üstüne basarak 470 diyoruz çünkü biz HDP’lileri milletvekili olarak görmüyoruz. Allah rızası için tuttuğunuz oruçlar, Ramazan ayı hürmetine, bayrak aşkına, şehitler aşkına kendinizi toparlayın. Meclise yeni seçildik, ceylan derisi meclis koltuklarının tadını çıkaralım, seçim öncesi yaptığımız masrafları çıkartalım, 2 yıl geçsin de diyerek, koalisyon çalışmalarından derhal vazgeçin. Birlik olun, beraber olun bu HDP’lileri baraj altında çakmak için çalışmalar yapın. Derhal Erken seçim yapılsın. Çünkü bir milli davadır. Ülke bölünme aşamasına getirilmiştir. Bizler tüm siyasi partilere sesleniyoruz. AK Partiye, CHP’ye, MHP’ye ve Milli İttifak’a sesleniyoruz. Bu Milli bir davadır. Siyasi parti davası değildir”
İSMET YILMAZ’A TEPKİ
Doğuda teröristlerle girdiği çatışmada oğlu şehit olan Ali Çimen, Meclis Başkanlığı için AK Parti tarafından aday gösterilen Milli Savunma Eski Bakanı İsmet Yılmaz’a tepki gösterdi. Çimen, “Meclis başkanlığı koltuğuna oturabilmek için HDP’li vekillerle ve yöneticileri ile görüşmeye giden İsmet Yılmaz’ı kınıyorum” diyerek tepkisini dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)