Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit anısına Mevlid-i Şerif okundu

Bu haberin fotoğrafı yok
Şehit anısına Mevlid-i Şerif okundu

Geçtiğimiz günlerde Tunceli’de teröristlerle girdiği çatışmada hayatını kaybeden Şehit Yasin Mergen anısına Belediye Yemekhanesi’nde ailesi tarafından bir yemek verildi.

Yemeğe şehidin silah ve çatışma arkadaşları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkan Yardımcısı Ali Uğurlu, İl Jandarma personelinden Subay, Astsubay, Uzman Çavuş ve Jandarma Er katıldı
Şehidin anısına verilen yemekte, ilk olarak yemekler yendi. Yemeğin ardından Mevlid-i Şerif okundu. Şehit Babası Ayhan Mergen ise yemeğe katılan ve yardımları dokunanlara teşekkürlerini sundu. Mergen, “Şehidimizin 7. gecesi nedeniyle düzenlenmiş olan Mevlid-i Şerif okutulması için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Mevlidi Şerifimize katılan, düzenlenmesinde yardımcı olan Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a ve onunla birlikte Belediye Personeline teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca Mevlidi Şerifimize bizzat katılan Alay Komutanı ve Komutanlık Personelimize, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkan Yardımcısına, Şehidimizin silah ve çatışma arkadaşlarına, Park Hastanesi Doktorlarımıza, aramızda bulunamayan, yardımlarını esirgemeyen Valimize, çok sayıda eş, dost ve yakınlarımıza teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.” dedi.