Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehit ve gazilerimiz sayesinde huzur ve güven içindeyiz”

“Şehit ve gazilerimiz sayesinde huzur ve güven içindeyiz”

Şehit Piyade Er Tayfur Çankaya’nın annesi Şerife Çankaya, Malul Gazi Abdullah Şahin ile Malul Gazi Piyade Onbaşı Mehmet Ürküt, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret etti

 

Şırnak, Uludere’de şehit olan Piyade Er Tayfur Çankaya’nın annesi Şerife Çankaya, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti. Şehit annesi Çankaya’nın taleplerini dinleyen Vali Çiçek, “Sizler bizim kıymetlilerimizsiniz. Sizler için ne yapsak az.” dedi.
Şırnak’ta çatışma sonucu yaralanan Malul Gazi Abdullah Şahin, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret etti. Vali Çiçek,”Bugün Millet olarak huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak, milletin bekası için şehit olan kardeşlerimiz ve bu uğurda mücadele eden gazilerimiz sayesindedir.” ifadelerini kullandı.
Van’da çatışma sonucu yaralanan Malul Gazi Piyade Onbaşı Mehmet Ürküt, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti. Vali Çiçek, “Vatanını canı pahasına koruyan siz değerli kahramanlarımıza minnet ve şükran borçluyuz.” şeklinde konuştu.
>> Burak AYDIN’ın Haberi