Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit yakınları ve gaziler için TOKİ fırsatı

Bu haberin fotoğrafı yok
Şehit yakınları ve gaziler için TOKİ fırsatı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, şehit yakınları ve gazilere TOKİ müjdesi verdi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehit ve gazi aileleri onuruna iftar programı düzenlendi. Oruçoğlu Termal Otel’de düzenlenen iftar programına, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu, şehit ve gazi aileleri katıldı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, kendilerini bu programda bir araya getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti. “Bizler çok şanslıyız” diyerek konuşmasının sürdüren Kumartaşlı, “Çünkü öncelikle Cumhuriyetin kurulduğu topraklarda yaşıyoruz. Daha sonra çok değerli bir garnizon komutanımız ve belediye başkanımızı var. Başımız ne zaman sıkışsa, ne zaman bir sorunumuz olsa hemen yardımcı oluyorlar. Pozitif ayrımcılığımızı layıkıyla yaşıyoruz” dedi.
Eşi Emine Çoban’la birlikte tüm masaları gezerek, şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilenen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da iftar sonrası yaptığı konuşmada, yine bir Ramazan ayında kendileri ile bir araya gelmekten büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın şehit aileleri ve gazilerin haklarını arama ve sorunlarını çözme noktasında çok ilgili olduğunu belirten Başkan Çoban, bu yüzden şehit aileleri ve gazilerin çok şanslı olduğunu belirterek, Kumartaşlı’ya teşekkür etti.
İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez’e de teşekkür eden Çoban, Tuğgeneral Gülmez’in görevli olarak başka ilde olduğu halde, şehit aileleri, gazilere olan sevgisinden ve düşkünlüğünden dolayı programını keserek programa katıldığını söyledi. Kurum olarak belediyenin, şahıs olarak kendisinin şehit aileleri ve gazilerin emrinde olduğunu vurgulayan Başkan, müjdeli bir haberi de ilk kez bu programda açıkladı. Şehit aileleri ve gazilerin ev sahibi olması için bir toplu konut projesi hazırladıklarını belirten başkan Çoban; “Sizlerin ev sahibi olmanızı bizleri çok büyük mutluluğu sevk edecek. Cenab-ı Allah inşallah bizleri utandırmasın” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti