Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehitlerimiz arasında bile ayrımcılık yapıyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
Şehitlerimiz arasında bile ayrımcılık yapıyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Şubesi’ni, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilciliği’ni ve Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde gündemdeki konuları değerlendiren Köksal, hükümetin şehit ve gaziler arasında ayrım yaptığını belirtti.
HİÇBİRİSİ UNUTULMAMALIDIR
Toplumun her alanında oluşturulan ayrışmanın şehit ve gaziler üzerinde de hayata geçirilmek istendiğini belirten Köksal, “Hükümet yetkililerinin yaptığı açıklamalar, bizi ‘Benim şehidim, senin şehidin’ noktasına getirdi. Terörle mücadele edip canını feda eden şehitlerimiz adeta unutuldu. Terör örgütü ile mücadele sırasında gözünden, bacağından, elinden olan gazilerimiz unutuldu. Son bir yıldır, tüm ihtimam 15 Temmuz şehit aileleri ve gazilerine gösterildi” dedi.
TÜM ŞEHİTLERİMİZ AZİZDİR
Bu topraklar için mücadele eden herkesin kucaklanması gerektiğine dikkat çeken Köksal, “Bize göre terörle mücadelede şehit düşen askerimiz de, 15 Temmuz hain darbesine direnirken şehit olmuş vatandaşımız da azizdir. Bu toprakları vatan yapanlar da aziz şehitlerimizdir. Gazilerimiz de yine bu toprakların üzerinde rahatça yaşamımızı, nefes alıp vermemizi sağlamıştır. Dolayısıyla şehitlerimiz ve gazilerimiz arasındaki ayrım kabul edilemez” diye konuştu.
BU COĞRAFYA, AYRIŞMAYI KALDIRMAZ
Türkiye’nin birlikte hareket etmeye ihtiyacı olduğunu belirten Köksal, “Biz Kurtuluş Savaşı tecrübesine sahip bir milletiz. O zaman da gördük ki bir ve beraber olursak, yenilmeyiz. Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafya, ayrıştırmaları, bölünmeleri, ötekileştirmeyi kaldırmaz. Hele hele şehitlerimiz ve gazilerimiz üzerinden ayrıştırma yapmaya çalışmak, açık söylüyorum siyasi bir intihardır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Köksal, Dinar İlçesi’nde Dağlıca şehitlerimiz için okutulan Mevlid programına da katıldı.
MUHTARLARIN GÖRÜŞLERİ
 DİKKATE ALINMALI
Daha sonra Dinar’da Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, “Muhtarlar, demokrasimizin temel taşları arasındadır. Muhtarların talep ve görüşleri, ilçelerden il yönetimlerine kadar herkes tarafından dikkate alınmalıdır” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti