Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehitlerimizin haklarını ne yapak ödemeyiz

Şehitlerimizin haklarını ne yapak ödemeyiz
Şehitlerimizin haklarını ne yapak ödemeyiz

Vali Tutulmaz’ın Çobanlar ilçe merkezinde Şehit Ekrem Gebece ve Şehit Halil İbrahim Atasağun’un ailelerine ziyaretleri sırasında Çobanlar Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Aile Sosyal Politikalar Müdür Vekili Zekai İnan, Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka ile kamu kurum ve kuruluş yetkilileri hazır bulundular.
ŞEHİT AİLELERİMİZİN İSTEK VE TALEPLERİNİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR
Şehit ailelerini ziyaret ederek istek ve taleplerini dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz, “Öncelikle tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şefaatlerine nail olmayı temenni ediyorum. Onlar bu ülke için en kutsal varlıkları olan canlarını feda etmişlerdir. Bu nedenle onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Bizler bunun için şehitlerimizin bize emanet ettikleri ailelerine en iyi şekilde sahip çıkma gayreti içerisindeyiz. Valiliğimiz başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları da üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışmaktayız. Bu anlamda manevi olarak da şehit ailelerimizin yanında olduğumuzu göstermek üzere kendilerini her fırsatta ziyaret ediyoruz. Bize kapılarını ve gönüllerini açan ailelerimize şükranlarımızı sunuyor, her türlü istek ve taleplerinin başımızın üstünde yerinin olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.
ŞEHİT AİLELERİNDEN TEŞEKKÜR
Şehit aileleri Vali Mustafa Tutulmaz’ın gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını belirtirken, zor zamanlarında kendilerini yalnız bırakmamasından dolayı ayrıca şükranlarını sundular.