Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehitlik ve gazilik siyasi hesapların üzerindedir”

“Şehitlik ve gazilik siyasi hesapların üzerindedir”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve beraberindekiler Babalar Günü nedeniyle şehit babalarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası konuşan Uluçay, “Şehitlik ve gazilik her türlü siyasi hesabın üzerindedir. Olması gereken de budur. Bu değerler Aziz Milletimizin ortak değeridir” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Babalar Günü nedeniyle şehit babalarını evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde; Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Sosyal Politikalar Başkanı Sultan Betül Erişen, Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Ayşe Özaydın hazır bulundu. Şehit İsmail Aydınkaş’ın babası Muzaffer Aydınkaş, şehit Yunus Çiçek’in babası Yılmaz Çiçek ve şehit Ahmet Erdönmez’in babası Tahsin Erdönmez’i evlerinde ziyaret edildi.
ZİYARETİN ANISINA BAYRAK VE
KUR’AN-I KERİM HEDİYE EDİLDİ
AK Parti heyeti şehit babalarına yapılan ziyaretlerde ayyıldızlı Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. Şehit ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu vurgulayan Uluçay, “Kahramanlarımızın babaları, anneleri, eşleri, evlatları, kardeşleri hepsi başımızın tacı, gözümüzün nurudur. Onların bir gün değil, her daim yanlarındayız. Tüm şehit babalarının ellerinden öpüyoruz. Şehit olmuş veya ebediyete intikal etmiş tüm babaları saygıyla ve minnetle anıyoruz. Şehit babalarımıza ay yıldızlı bayrağımızı ve Kuranı Kerim hediyemizi takdim ederek, babalar gününü kutladık. Bu vatan için şehit olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Biz Müslümanların inancına göre nübüvvetten sonra bir kulun ulaşabileceği en büyük makam şehadet makamıdır. Ancak bu mertebeye ulaşmak ne kadar önemli ise arkada kalanlar için de sabır ve metanet, rızai ilahi ittiba etmek de o kadar büyük ve önemlidir. Tüm şehit yakınlarının bu hassasiyetle yaşadığını çok iyi biliyoruz.” dedi.
“ŞEHİTLİK VE GAZİLİK AZİZ
MİLLETİN ORTAK DEĞERLERİDİR”
Şehit babalarına ay yıldızlı Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye edip, Babalar Günü’nü kutladıklarını ifade eden Uluçay, “Bu vatan için şehit olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Biz Müslümanların inancına göre nübüvvetten sonra bir kulun ulaşabileceği en büyük makam şehadet makamıdır. Ancak bu mertebeye ulaşmak ne kadar önemli ise arkada kalanlar için de sabır ve metanet, rıza-i ilahi ittiba etmek de o kadar büyük ve önemlidir. Tüm şehit yakınlarının bu hassasiyetle yaşadığını çok iyi biliyoruz. Biz AK Parti’nin neferleri olarak her fırsatta şehit aileleri ile bir araya geliyor dertleriyle dertleniyoruz. Babalar Günü dolayısıyla ziyaret ettiğimiz ve hediye takdim ettiğimiz şehit ailelerine yanlarında her daim olduğumuzu anımsatmak ve destek olduğumuzu ifade ettik. Şehitlik ve gazilik her türlü siyasi hesabın üzerindedir. Olması gereken de budur. Bu değerler Aziz Milletimizin ortak değeridir. Kimse bu değerlerimiz arasında ayrımcılık yapamaz.” ifadelerini kullandı.
>> Hayriye CANER’in Haberi