Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sehven” esprisi – Kocatepe Gazetesi

“Sehven” esprisi – Kocatepe Gazetesi
"Sehven" esprisi

Türkiye’nin 50 ana merkezinde yayın yapan Alem FM’in sabah kuşağı programcısı Nihat Sırdar, Afyonkarahisar’daki alkol düzenlemesini programına taşıdı. Sırdar, ilgili kararın önce kamuoyuna açıklanıp sonra “Yanlışlıkla yazılmış” denilmesine, esprili bir yorum yaptı

Alem FM’de birçok kişi tarafından dinlenen sabah kuşağı programı Nihat’la Muhabbet programının yayıncısı Nihat Sırdar, Afyonkarahisar’daki alkol düzenlemesine esprili bir yorum yaptı. Alkol yasağının yaygın basına yansıdığı 27 Nisan 2012’de Afyon Güral Termal Otel’de bir programa katıldığını hatırlatan Sırdar, şöyle konuştu:
“Afyonkarahisar girişinde içki dağıtımı yapan bir dinleyicimiz bizi karşıladı. Şaka yapmıyorum, çok ciddi söylüyorum. Tam da Afyon Valisi’nin aldığı içki yasağı kararının olduğu gün biz Afyon’daydık. Şehir, bütün Türkiye gibi bunu konuşuyordu. Konunun yanlış anlaşıldığını söyleyenler vardı, normaldir diyen vardı, konunun Hıdırlık Tepesi’nde Afyon manzarası eşliğinde içki içenler nedeniyle çıktığını söyleyenler vardı. Denizi olan kentlerde deniz kenarında yapılan aktivite, denizi olmayan kentlerde şehri yukarıdan gören bir tepede yapılır. Bu hemen hemen Türkiye’nin bütün kentlerinde vardır. Netice itibariyle konunun yanlış anlaşıldığını şöyle açıklamış Afyon Valisi: ‘Ben, hazırlanan genelgede piknik yerlerinin üstünü çizmiştim, arkadaşlar onu sehven yazmışlar’ demiş. İnsan, içse bu kadar sehven olmaz, biliyor musun. Ne kadar çok sehven oluyor yalnız. Ayık kafayla bu kadar sehven olması da ilginç.”
Öte yandan her Cuma günü programında “Protesto ediyorum” bölümü açan Nihat Sırdar, protestodan önce Ankaralı Turgut’un “Kaymak Lazım” şarkısını çalıyor. (Kocatepe)