Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sel ilk antrenmanı kaçırmadı – Kocatepe Gazetesi

Sel ilk antrenmanı kaçırmadı – Kocatepe Gazetesi
Sel ilk antrenmanı kaçırmadı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Antalya kampı sonrasında iki gün izin yaptı ve bugün tekrar Afyonkarahisar’da bir araya geldi. Tokatspor maçı öncesi ilk antrenmanına çıkan Jetleri Başkan Salih Sel de Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Bayaman ve Şükrü Genelioğlu ile birlikte izledi.
Antrenman sırasında Gazeteniz Kocatepe’nin sorularını yanıtlayan Başkan Sel, tekrar geri dönme durumunu, takımı, transferi, hedefleri ve yeni yönetim kurulu ile ilgili bilgileri aktardı.
Sezon öncesi yönetime talip olmadığı ve şimdi tekrar göreve geldiği hatırlatılan Başkan Sel, “Hem AFJET’in yönetiminde hem de AFJET Afyonspor’un yönetiminde olmam nedeniyle bu en son temmuz ayında yapılan genel kurulda aday olmadım. Bunun yerine Ali Rıza Gürakar bey başkanlık görevini yürüttü ve babasının hastalığı nedeniyle artık devam edemeyeceğini belirtti kendisi. Dün itibari ile yönetimdeki bazı arkadaşlarımız ve Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ile görüştük. Tekrar kulübün başında olmamı istediler. İnşallah kaldığımız yerden devam ederek, öncelikli hedefimiz örnek kulüp, ikincisi de 10 yılda Süper Lig demiştik. Şimdi 2018’deyiz, ortalama 5 yılımız var ama biz inşallah 5 yıla kalmadan hedefe ulaşacağız diye inanıyorum. İnanarak söylüyorum bunu. Çünkü bizim kulübümüzün, oyuncularımızın maliyeti çok düşük olmasına rağmen çok iyi neticeler aldık. Çok iyi bir yerdeyiz. Ben başka kulüplerin oyuncuların aldığı fiyatlara bakıyorum bizim oyuncumuzun aldığı fiyatın 3-4 katı alan oyuncular var. Misal bizde 200 bin en yüksek fiyat ise 600, 700 bin lira alan oyuncular var. Hatta 800 ve 900’e oynayan oyuncuları biliyorum. Ben her zaman söyledim, inanıyorum, güveniyorum ve hepsi benim evladım, onlar da sağolsun bizi baba olarak görüyorlar. İnşallah el birliği ile başarılacak bir şey. Oyuncularla, teknik heyetiyle, yönetimiyle ve seyirciyle başarılacak bir şey. Hedefimize bu sene ulaşırız diye ümit ediyorum” dedi.
“YÖNETİM KURULU
 BELİRLENECEK”
Yönetim Kurulu’nda görev alacak isimler hakkındaki soruya cevap veren Başkan Sel, “Yönetim Kurulu’nda daha önce beraber çalıştığım arkadaşlarla görüştüm, mevcut arkadaşlarla da görüşüyoruz. Bir iki gün içinde inşallah netleşecek. Ali Şahin daha önce Sahipataspor’un kurucu başkanı idi, ‘Senin olduğun yerde varım senin olmadığın yerde yokum’ dedi. Şuayp Demirel ile görüştüm, ‘Yurt dışından yeni geldim yarın görüşelim’ dedi. Zaten Hasan Hüseyin Bayaman ve Şükrü Genelioğlu daha önceki yönetimde olan arkadaşlar. Ben de vefa örneği olarak daha önce çalıştığım arkadaşlarla tekrar görüşüyorum” ifadesine yer verdi.
“Mehmet Mühsürler’in ismi de geçiyor listede, görev alacak mı?” sorusuna cevap veren Başkan Sel, “Yok Mehmet Mühsürler konuştuğumuz toplantıda vardı. Kendisi bize hayırlı olsun dediler, bizim durumuz netleşti sayılır. Ligimizin ikinci yarısı bu hafta başlıyor. İnşallah bu moral ve oyuncularımızın gayretiyle iyi de bir hazırlık dönemi geçirdiler onlara güveniyoruz. Düşündüğümüz işte iki oyuncu var. Bir tanesi ile söz kesildi. İnşallah onun bedelini göndereceğiz, gelecek. Tokatspor maçına yetişmesi için elimizden geleni yapacağız. Hazır durumda zaten, takımıyla iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Kulübüyle anlaşıldı, çocuk ta gelmek istiyor. Belki uyum süreci göz önüne alınabilir” şeklinde konuştu.  
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Sel, “En fazla iki transfer yapmayı planlıyoruz, forvet ve orta saha mevkilerine” diye konuştu.  
Hasan Resul Ertaş’ın durumu sorulan Başkan Sel, “O defter kapandı, şuanda getirseniz de yetişmez zaten” dedi.
Alan el ve veren el durumu hakkında bir değişiklik olup olmadığı sorulan Sel, “Onu da çözmeye çalışıyoruz” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

 

“İkinci umre sözü hala geçerli”

 

AFJET Afyonspor başarılı oyuncularından Aykut Uluç’un ikinci umre sözünü hatırlatması üzerine Başkan Sel, “İnşallah hazırlıklarımızı yapıyoruz. Siz şampiyonluğu alın sponsorlar şu anda hazırda bekliyor” ifadesine yer verdi.

 

Yasin Başkanı çok özlemiş

 

AFJET Afyonspor’un başarılı oyuncuları arasında yer alan Yasin Yener, Başkan Sel birlikte fotoğraf çektirdikten sonra başkana sarıldı. Başkan Sel de Yasin’i kucaklayarak havaya kaldırdı ve birlikte özlem giderdiler.

 

Tokat maçı hazırlıkları başladı

 

Antalya kampı sonrasında iki gün izin yapan AFJET Afyonsporlu oyuncular Afyonkarahisar’da bir araya geldi. Çalışmalarına dün akşam saatlerinde
başlayan Jetler ilk maçı galibiyetle tamamlamak istiyor

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor iki günlük iznin ardından Afyonkarahisar’da çalışmalarına başladı. Afyonkarahisar’da dün öğlen saatlerinde bir araya gelen Jetler akşam üzeri 17.00’de ilk idmana çıktı. Yapılan bu antrenman ile Tokatspor maçının hazırlıklarına başlayan AFJET Afyonspor, ilk haftayı galibiyetle tamamlayarak avantaj elde etmek istiyor.