Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selçuk Yöntem Hangi Takımlı?

Ünlü oyuncu, yönetmen Selçuk Yöntem’ in sevenleri oyuncunun hangi takımın taraftarı olduğunu merak etti

Ünlü oyuncu, yönetmen Selçuk

Selçuk Yöntem, sezgilerine güvendiğinin vurgulayarak şampiyon olacak takımı açıklamıştı. Peki, Yöntemin sezgileri doğrultusunda ki şampiyon olacak takım tahmini hangisi oldu?

DONDURMA BAHANE FENERBAHÇE ŞAHANEYDİ

Ailesinin Galatasaraylı olduğunu, çocukken Galatasaraylı olduğunu belirten Selçuk Yöntem, nasıl Fenerbahçeli olduğunu, bir röportajında anlattı. “Bir dondurmaya Fenerbahçeli oldum.” diyen Yöntem, şunları söyledi: “Aile Galatasaraylı. Baba Galatasaraylı. O yıllarda ben de Galatasaraylıyım. Çok küçüğüm ama bir yandan da gizli gizli sempati duyuyorum Fenerbahçe’ye. Bir gün misafirliğe gittiğimiz bir ailede, ‘Sana dondurma alırsam, Fenerbahçeli olur musun?’ teklifi ile karşılaştım. Sonra da bir dondurmaya Fenerbahçeli oldum. Ama dondurma bahane, Fenerbahçe şahaneydi.”

FENERBAHÇE İPİ GÖĞÜSLER

Selçuk Yöntem, bir gazeteye verdiği röportajında şu ifadelere yer verdi: “Her yıl şampiyon olmak mümkün değil. Galatasaray 14 yıl olamadı. Ama son 9 yıla bakın, Fenerbahçe’nin grafiği hiç de kötü değildi. Çoğunlukla ikinci bitirdik ligi. Ben büyük bir başarısızlık olarak görmüyorum. Yeni bir kadro kuruldu. Yabancıların uyumu, buluşması mükemmel, elektrik tuttu takımda, ipi Fenerbahçe göğüsleyecektir.”