Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Semazenler 19 Mayıs için döndü

Bu haberin fotoğrafı yok
Semazenler 19 Mayıs için döndü

Afyonkarahisar’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi. Atatürk spor salonunda yapılan kutlamalarda, semazenler Mehteran Takımının müzikleri eşleğinde gösteri yaptı

Afyonkarahisar’da yapılan kutlamalar, Kocatepe parkındaki Atatürk anıtına çelenk koyulması ile başladı. Kutlamaların ikinci bölümü ise Atatürk spor salonunda gerçekleşti. Buradaki törenler İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş yaptığı konuşmada, 19 Mayıs’ın bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başlangıcı olduğunu söyledi.
Kuş, en büyük güç kaynağının milletin iradesi olduğunu belirterek, “Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da tutuşturduğu Kurtuluş meşalesinin, Anadolu’da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 96, yılını hepimiz gönülden kutluyoruz” dedi.
Bir öğrencinin şiir okumasından sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi Afyon yöresi oyunlarından oluşan gösterisini sundu. Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi Mehteran Takımı da konser verdi. İki semazen mehter takımının müzikleri işliğinde bayramı izlemeye gelen çok sayıda kişiye gösteri yaptı. Spor gösterilerinin sunulduğu etkinlik yıl içinde sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sonar erdi.
19 Mayıs Kutlama Törenlerine Vali Hakan Yusuf Güner, İkmal ve Garnizon Komutanı, Tümgeneral İsmet Gökhan Gülmez, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray ve protokol üyeleri katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti