Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sena Optik Hizmete Girdi

Afyonkarahisar’ın genç kadın girişimcilerinden Optisyen Sena Taş’ın, kendi adını taşıyan Sena Optik mağazası törenle hizmete açıldı.

Afyonkarahisar’ın genç kadın girişimcilerinden

Kurban kesimi ve dualarla yapılan açılış töreninde iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri biraraya geldiler. “Görüşte estetik” düsturuyla Sena Optik, Özel Fuar Hastanesi karşısında hizmet veriyor. Açılış törenine; Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Benol Kaplan, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Üye Adayı Nurettin Birliktir, Taş’ın ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.

Kurban kesimi, toplu dua yapılmasının ardından açılış kurdelesi kesildi. Sena Optik Mağazası’nda dünya markalarından oluşan optik ve güneş gözlükleri her zek ve ihtiyaca hitap ediyor. Afyonkarahisar’ın inşaat sektöründe faaliyet gösteren Işık Mimari Yapı Şirketinin sahibi iş insanı Murat Işık’ın kızı olan Sena Taş, mağazısının açılış törenini eşi Sinan Taş’ın doğum gününde planlayarak çitfe kutlama yaptı. Optisyen Taş, eşine pastalı sürpriz yaptı.

Sena Optik Hizmete Girdi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti