Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serban’da “Milli Görüş” belediyeciliğini yaşatacağız

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığında yapılan basın toplantısının partinin Serban Belde Belediye Başkan aday adayı Selahattin Uğur tanıtıldı

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar

Selahattin Uğur, Sinanpaşa’ya bağlı Serban Belde Belediyesi için 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde aday adayı olduğunu açıkladı. Teşkilat içerisinde “abi” rolünde olduğu vurgulanan Uğur’un basın toplantısında şahsı hakkında bilgiler verdi.
“PARTİ KURUCUSU OLARAK YÖNETİMLERDE GÖREV ALDIM”
Evli ve üç çocuk babası olduğunu ifade eden Selahattin Uğur, uzun yıllar ticaretle uğraştığını ve son 21 yılda medikal sektörüne yatırımlarını sürdürdüğünü belirtti. Yeniden Refah Partisi’nin kurucu üyesi olarak yönetimlerde görev aldığını kaydeden Uğur, Serban beldesinin cennetten bir köşe olduğunu ancak hak ettiği ilgiyi görmediğini dile getirdi. Serban Belediye Başkan aday adayı Selahattin Uğur, şöyle konuştu: “1958’den bu yana belediyelik olan ancak hak ettiği değeri almadığına, Serban beldesi halkı da buna inanmış biz de inandığımız için Serban beldesini gerek ekonomik kalkınma yönünde istediği hizmetleri alabilecek milli görüş belediyeciliğini yaşatmak için bu yola çıktık. Serban Beldesi geçiş güzergâhı olması nedeniyle potansiyeli vardır. Belde sorunlarının çözümü ı noktasında atılacak adımları biliyoruz.”
“BELDE HALKINDAN ÇOK CİDDİ ŞİKÂYETLER VAR”
Geçmiş dönemlerde beldeye hizmet eden, Belediye Başkanlarına taşekkür eden Uğur, şunları söyledi: “Belde halkı tarafından çok ciddi şikâyetler yapılmaktadır. Belde de dönemin iktidar partilerinin başkanları olmasına rağmen hizmet hususunda ciddi sorunlar vardır. Hizmet alamadığından kaldı ki dönemin ve gücün iktidar partilerinin belediye başkanları olmasına rağmen maalesef gerekli hizmetleri alamadığı kanaatine vardığımız için biz de milli görüş belediyeciliğinin bolluk ve bereketinden kasabamızı faydalandırmak adına inşallah Allah nasip ederse de başkanlığa geçeceğiz. Bir belediye için asli görevlerin vaat olarak vatandaşa sunulmasına karşıyız Yapılmayanı yapmak için yola çıktık. Bir belediyenin yapması gereken asli görevlerini biz beldemize asla vaat olarak sunmuyoruz. Bunlar bizim zaten asli görevimiz, onları layıkıyla yapacağız; ancak bizim ve arkadaşlarımızın ekibimizin genel derdi şudur, beldemizin coğrafi konumu ve sahip olduğu değerler ve turizm yolu diye bir yol var. Antalya yolu yılda yüz binlerce insan geçiyor oradan. Ama maalesef bugüne kadar yüzde beşine, yüzde onuna hitap edecek bir ticari faaliyette bulunulmamış.”
“CİDDİ BİR İMAR DEĞİŞİKLİĞİ DÜŞÜNÜYORUZ”
Tarımsal olarak Serban’ın konumunu iyi kullanacaklarını belirten Uğur sulu tarım noktasında bir projelerinin olduğunu da kaydetti. İmar noktasında beldeye çok net müdahaleler olması gerektiğini belirten Uğur, “Göreve seçilirsek beldemizde kesinlikle ciddi bir imar değişikliği yapacağız Yaka bölgesi ve Antalya yolu üzerindeki alanı kesinlikle imara açacağız. Orada yine ticari faaliyetlerde bulunacağız. Tarım ve hayvancılık üzerine beldemizin girişimci ruhlu insanlarının önünü açacak ve devletimizin teşviklerinden yararlanacak veya yararlandırılacak faaliyetli temsilcisi olup insanlarımıza yardımcı olacağız. Sosyal anlamda da çeşitli eksikler var. Genç arkadaşlarıma sesleniyorum; Kesinlikle bir gençlik merkezimiz, bir kütüphanemiz, çağımızın gerekliliği olan bilgisayar odamız ve genç arkadaşlarımızın spor aktivitelerini yerine getirebileceği spor salonları yapacağız. Bu projelerimizin devamına istinaden özellikle kasabamızda üniversite öğrencisi olan arkadaşlarımıza mutlaka ya kendimiz ya da sponsor bularak destek olacağız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti