Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sessiz kapanış dediğin böyle olur: 0-3

Bu haberin fotoğrafı yok
Sessiz kapanış dediğin böyle olur: 0-3

Sandıklı Belediyespor, Cumartesi günü evinde Ümraniyespor’la karşılaştı. Kırmızı-beyazlı ekip rakibine 3-0’lık skorla yenilirken evindeki sezon kapanışını da puansız yaptı. Seyircisiz oynanan maçı kaybeden Sandıklı Belediyespor, son haftaya moralsiz girdi

Spor Toto 3 Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklı Belediyespor, Cumartesi günü evinde Ümraniyespor’la karşı karşıya geldi. Beşikdüzüspor müsabakasındaki taraftar olayları nedeniyle bu maçı seyircisiz oynamak zorunda kalan Sandıklı Belediyespor, rakibine 3-0’lık skorla boyun eğdi. Kırmızı Şimşekler, kendisi açısından pek de önemli olmayan mücadelede vasatı aşamazken son haftaya da mutsuz başladı. Kırmızı-Şimşekler’in evinde oynadığı bu sezonki son maç olan Ümraniyespor müsabakasını 15-20 civarındaki bayan ve çocuk taraftar takip etti. Rakibi karşısında sayısız gol fırsatı yakalayan Sandıklı Belediyespor, kaçırdığı gol fırsatlarıyla deyim yerindeyse saç baş yoldurttu. İki takımın da hedefsiz olarak çıktığı mücadeleyi, konuk ekip 3-0’lık skorla kazandı.

STAT: Sandıklı Şehir
HAKEMLER: Özgür Aygün (**), Mustafa Aldemir (**), Oğuzhan Şenler (**)
SANDIKLI BELEDİYESPOR: Ramazan (*), Hasan Hüseyin (*) (Ömer dk. 46 *), Emre (**), Yücel (**), Yusuf (**), Coşkun (*) (Oltan dk. 71 ), Durmuş (*) (Doğancan dk. 46 *), Onur (**), Kaan (**), Serdar Ümit (**), Aziz (**)
ÜMRANİYESPOR: Mert (****), Vefa (**), Mücahit (**), Erol (**) (dk. 46 Serdar **), Ömer Faruk (**), Hüseyin (***), Samet (**), Bulut (**), Ali Tayfun (**) (dk. 70 Akın *), Hakan (**) (dk. 60 Niyazi ), Cebrail (**)
GOLLER: Hüseyin (dk. 29), Hakan (dk. 39), Bulut (dk. 82) (Ümraniyespor)
KIRMIZI KARTLAR: Onur (dk. 78) (Sandıklı Belediyespor) Vefa (dk. 58) (Ümraniyespor)
SARI KARTLAR: Emre, Serdar Ümit (Sandıklı Belediyespor) Mücahit, Ömer
(Ümraniyespor)

Allah’tan sezon sonu

Sandıklı Belediyespor, Cumartesi günü Ümraniyespor karşısında çok etkisiz bir oyun ortaya koydu. Sayısız gol fırsatından yararlanamayan Sandıklı Belediyespor, bu oyunuyla da ‘Çok şükür ki sezon sonu geldi. Yoksa bu takım küme düşerdi’ dedirtti

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Sandıklı Belediyespor, Ümraniyespor’a kendi evinde 3-0 mağlup oldu. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde çıkan olaylar nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan Sandıklı Belediyespor, kadın ve çocukların izlediği karşılaşmadan, istediği sonucu alamadı. Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklı Belediyespor, sahasında Ümraniyespor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın önemli anlarından bazıları ise şu şekilde:
17’nci dakikada Sandıklı Belediyespor’un atağında Serdar Ümit’in ortasına yükselen Hasan Hüseyin’in kafa şutunda meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.
29’uncu dakikada Ümraniyespor’un geliştirdiği atakta Bulut’un sağ taraftan yaptığı ortada Hüseyin, topu kafayla filelere gönderdi: 0-1.
39’uncu dakikada Ümraniyespor’un atağında Hakan ceza sahası içinde müsait pozisyonda kaleyi karşısında buldu. Düzgün bir vuruşla topu kaleci Ramazan’ın sağından ağlara gönderdi: 0-2.
İlk yarı bu skorla sona erdi.
Oltan ve Ömer de işe yaramadı
Sandıklı Belediyespor’un teknik sorumlusu Hakan Hayati Karaca, ikinci yarıya iki değişiklikle başlasa da yinede Sandıklı ekibi gol atmayı başaramadı. İkinci yarıda iki takımdan da birer oyuncu kırmızı kart gördü. İkinci yarının önemli anlarından bazıları ise şu şekilde:
58’inci dakikada Sandıklı Belediyespor’un atağa çıktığı anda orta sahada Serdar Ümit’e sert müdahale eden Vefa, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
78’inci dakikada hakemin faul kararına itiraz eden Onur, ikinci sarı kartı gördü. Ardından kırmızı kart gören Onur, oyun dışı kaldı.
82’nci dakikada rakip defansın hatasını iyi değerlendiren Ümraniyesporlu Bulut, rakibi de geçerek meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-3.
Karşılaşma, konuk ekibin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Hem sessiz hem de puansız kapanış

Sandıklı Belediyespor, evinde konuk ettiği Ümraniyespor’a 3-0’lık skorla yenildi

Kırmızı-beyazlı ekip mutlak üç puan için çıktıkları mücadelede rakibine 3-0’lık skorla boyun eğdi. Bu maç Sandıklı Belediyespor’un bu sezonki evinde oynadığı son maçtı. Geçen hafta deplasmanda Beşikdüzüspor’u 2-0’lık skorla geçen Sandıklı, ondan önceki hafta da evinde oynanan maçta Beşikdüzüspor’a mağlup olarak evindeki ilk mağlubiyetini almıştı. Beşikdüzüspor müsabakasından sonra çıktığı maçta bu kez evinde Ümraniyespor’u konuk eden Kızıl Şimşek rakibine 3-0’lık skorla boyun eğdi. Böylelikle Sandıklı Belediyespor evinde oynadığı ikinci maçını da kaybetmiş oldu.
R. Hüseyin Biçer